![]() |
Condica de reclamatzii si sugestii!!!
vreo plangere sau vreo sugestie e bine venita....asa vom reusi sa ne rezolvam problemele si neintzelegerile pe care le avem......rog moderatorul[tng] sa nu inchida topicul.
|
daca scriem nu il inchide (sper)
ce zi ceti merita sa fie deschis un topic despre muzica. Cea mai buna muzica pe care o poti asculta in masina singura problema este ca cei ca mine nu pot pune numai cei cu internet care au cava viteza nu 40 de k ce parere aveti si NU ca o reclamatie pentru va nu ii subestimez munca tng ar trebuii sa mai stearga din topicurile cele f vechi stiu ca i-a mai zis cineva si s-a suparat de aceea repet nu este o reclamatie daca nu vrea sa le stearga f bine ca stie el ce face si pana acuma si- facut treaba f bine |
Trebuie sa te corectez putin: eu i-am zis sa le stearga, dar NU s-a suparat. A spus doar ca el stie mai bine ce are de facut. Tng nu se supara asa usor... [sper]
|
Frumos Topic !!!
Si acuma ontopic: Kraven tata ce ai mah cu mine si cu oaresce lume paci?? :roll: |
Re:
Quote:
BMW fan sunt de acord cu crearea topicului \"Muzica buna in masina\" Va mai spun odata .. topicurile mai vechi nu sen sterg.. raman in arhiva Dar sa zicem ca le sterg .. ce se intampla cu nr de posturi pe care voi le faceti ? Dispar si ele odata cu topicurile, nU? Nu trb facut asa..deci terminati! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cum am mai spus,tine-ti minte ca am pile la parcare!!!si daca ma enervati :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Ce parcare mah??? :roll:
|
adevarul e ca e ceva tensiune aici pe ''ploiesti''.cred ca ar trebui dezbatute mai pe larg.....uite pe mine sincer ma intereseaza sa facem ceva sa ne vedem cel putzin de 2 -3 ori pe luna,sa ne strangem undeva unde sa putem sta de vb,mai o gluma,mai o caterinca si ceva treburi serioase legate de auto....cu ocazia asta putem aduce noi membrii,ptr ca sincer suntem o mana de oameni,ar trebui facut ceva sa mai ''racolam '' noi recrutzi...are cineva vreo idee?
|
Cum sa racolezi mai multi membrii !?
Eu pana acum 2-3 luni nici nu auzisem de 4t Forum ! Stiam site-ul destul de bine , dar vedeam pe forum \"atata text\" si fara poze/filme , nu mi se parea nimik interesant ! Pana cand am stat sa caut mai amanuntit si am descoperit VT-ul , Comunitatea noastra , etc. 1 Cred ca cea mai buna metoda sa marim comunitatea e sa iesim totzi prin oras , cu un rucsac plin cu pliante 4t si sa impartzim in stanga si in dreapta ! 2 Publicitate pe internet : Baner exchange, optimizare motoare de cautare , orice !! Dar sincer , cred ca prima varianta ar fi mai eficienta ! :roll: |
aceiasi chestie. alt om care vrea sa ne intalnim, dar nu se hotareste nimeni unde si cand.... :(
|
Man , nu am zis nimik despre data/locul unde ar trebuii sa ne intalnim , ca nu cred ca sunt in masura sa decid asemenea lucruri !
Pt. chestii de genul asta s-au inventat moderatorii/organizatorii ;) (no offense TNG) |
deci deschid topicul despre muzica
puneti pe el sau nu ? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning