![]() |
E36 - VN-88-FLY
4 Attachment(s)
In seara asta .... Uitandu-ma mai atent la Noua mea masina recent adusa din Germania m-am gandit sa va arat ceva poze cu ea si sa va spun cate ceva depre ea....
Sa incepem... Fabricatie: 12.1995 Prima Inmatriculare: 03.1996 95000 Km... din cate stiu reali... Carte de service la ea Dotari: -Dublu Climatronic -Oglinzi Electrice -Geamuri electrice Fata -Jante Originale Bmw... -Senzori Parcare.... -Proiectoare si cam atat mai important... Acum ma gandesc si la cateva modificari minore cum ar fi: -Prelungire capota peste faruri... -Angel Eyes -O evacuare sport(finala) Momentan -ceva muzik si cam atat imi trece prin cap in momentul de fata Astept si parerile voastre .... cum vi se pare??? |
Re: E36 - 318i Stok
salutare si felicitari de achizitie . Arata ingrijita masina ! Pune si tu o poza cu interiorul si in primul rand cu displayul de la senzori de parcare (sunt curios si eu) . poti sa spui si tu cat tea costat masina !?
|
man... nu am display la senzorul de parcare... e ceva cu sunet... cu cat te apropii mai mult de ceva cand dai in marsalier cu atat piuie mai intens..
o sa pun si poze cu interiorul dar inca nu am facut... |
am dat 2600E pe ea de acolo fara drum si fara inscriere
|
ms si bafta cu masina ! multi km fara incidente
|
Multumesc la fe... Bafta si tie...
|
3 Attachment(s)
Si ceva poze cu interiorul si tub-ul de bass
|
faina masina dar totusi 95000 km....
|
man nici eu nu stiu ce sa zic... dar faza e ca, cartea de service o are la zi...
|
2 Attachment(s)
Mici retusuri
|
sa ma anunti si pe mn daca a tinut vopseaua !
|
Ok... Oricum daca nu tine o sa vb cu cei care imi prelungesc capota sa mi-o vopseasca ei
|
Primul pas - Realizat
Maine imi vine si finala sport... sa vedem cum o sa se auda |
3 Attachment(s)
Aceasta este ... acum sa vedem cand o sa o montez cum o sa se auda...
|
pfoai:)) cred ca o sa-ti oboseasca urcheile :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning