![]() |
[OFERTA] Full Casco - fara fransiza!!!
Foarte important: o polita Casco pentru a fi cu adevarat folositoare trebuie sa fie fara fransiza de eveniment!
Majoritatea companiilor obliga la o fransiza de eveniment de minim 100 de eur, franciza care poate ajunge si pana la 500 eur - in aceste conditii, in cazul unui eveniment cu o dauna mica, aceasta este platita integral din buzunar si polita Casco a fost facuta fara sens. Noi oferim polita Full Casco - fara franciza prin Ardaf!!! Puteti beneficia de asigurarea CASCO, la cel mai bun tarif, pentru autovehiculele inmatriculate in Romania, protejandu-va in cazul producerii evenimentelor ca: accidente de circulatie produse din vina proprie, calamitati naturale, furtul autovehiculului sau furtul prin efractie a unor parti componente, echipamente suplimentare sau accesorii. Autovehiculele inmatriculate in strainatate pot fi asigurate doar pentru avarii produse pe teritoriul Romaniei. Riscurile acoperite Avarii provocate de: *impactul autovehiculului cu corpuri mobile sau imobile prin ciocniri, loviri, izbiri, derapari, rasturnari, zgarieri *incendiu (inclusiv prin afumare, patare, carbonizare ca urmare a incendiului) *explozie (inclusiv explozia rezervorului de carburant) *fenomene naturale (trasnet, furtuna, uragan, grindina sau inundatie, cutremur de pamant, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada, avalanse, inclusiv pagubele produse indirect de catre acestea; exemplu: caderea pe autovehicul a copacilor loviti de trasnet, avarierea acestuia de obiectele angrenate de furtuna, uragan, ori de apele provenite din inundatii etc) *caderi de corpuri pe autovehicul (blocuri de gheata, bolovani) *impactul autovehiculului cu animale, *caderea autovehiculului in prapastie, in apa, caderi de pe pod. In caz de incendiu se acorda despagubiri si pentru pagubele produse ca urmare a masurilor luate in timpul stingerii incendiului pentru salvarea autovehiculului sau a constructiei in care se afla acesta. Furt furtul autovehiculului, furtul prin efractie al partilor componente, accesoriilor din dotarea de serie si/sau echipamentului suplimentar asigurat, montat pe autovehicul avarierea sau distrugerea autovehiculului sau a unor parti componente ca urmare a furtului sau tentativei de furt a autovehiculului PENTRU A OBTINE COTATIA CASCO PUTETI SA TRIMITETI UN E-MAIL LA ADRESA [email protected] (trebuie sa ne trimiteti scanat talonul autoturismului) [email protected] www.rcalausata.ro yahoo msg: [email protected] 0723005811 Serviciu disponibil in Bucuresti; in curand va fi disponibil si in Iasi, Constanta si Tg-Jiu. :-P |
Re: Full Casco - fara franciza!!!
Ai uitat de Casco extins.... 0,65% x Sa ;)
|
Daca vorbim despre extinderea RCA in afara tarii, aceasta este gratuita in cazul in care polita RCA este facuta tot la Ardaf.
Avem si politele RCA de la Ardaf pentru acest caz. Exista si o reducere de 5% la polita Casco cand este si RCA-ul facut tot la Ardaf; in majoritatea cazurilor aceasta reducere este suficienta pentru a compensa diferenta intre tariful RCA de la Ardaf si tariful cel mai mic de pe piata la RCA pentru ca trebuie sa mentionez, tarifele RCA de la Ardaf nu sunt cele mai mici de pe piata, sunt undeva la mijloc. Sper ca a fost raspunsul folositor. [email protected] www.rcalausata.ro yahoo msg: [email protected] 0723005811 :-P |
Nu ma refeream la extinderea in afara tarii.....ma refeream strict la Clauza CASCO EXTINS, care include si anvelopele si jantele.....si vandalism, inclusiv taierea lor (a cauciucurilor) iar prima la casco extins este 0,65% din suma asigurata. Sper sa ne fi inteles de data asta......doar suntem "colegi" nu? :)
|
Foarte corect; am citit iar contractul Ardaf si exista oferta de Casco extins pentru aceste riscuri; pana in acest moment nu am avut cereri pentru polite cu Casco extins; oamenii incearca sa nu plateasca prea mult pentru ceva care deja este scump - Casco :)
|
Un Casco la Matiz fabricat sau cumparat 2008?
|
Quote:
|
Pentru cotatia Casco, fiind vorba de un autoturism nou, am nevoie doar de valoarea de pe factura autoturismului - valoarea fara TVA (tva-ul nu se acopera prin Casco); te rog, un pm cu valoarea fara TVA.
Pentru autoturisme cu cel putin 1 an vechime si pana la 10 ani vechime este nevoie de un scan dupa talon trimis la adresa [email protected] |
Quote:
Poate ai pierdut factura ;) |
ce nu inteleg eu - de ce e asa de greu a faci asigurare casco la masini mai vechi de 10 ani - ma refer la masini tunate - dupa multa munca ca sa arate masina bine nu e asa usor sa o gasesti lovita in parcare sau faze de genul asta
toti care au masini tunate tin la ele enorm si ar plati oricit ca sa aiba casco dar cam peste tot ti se inchide usa in nas cind zici ca masina e mai veche |
Quote:
Pot sa spun ca am intalnit un caz chiar hilar: un client avea la Asirom Casco de 4 ani si cand masina a facut 10 ani vechime au refuzat sa-i continue polita Casco (chiar daca in cei 4 ani nu avea nici un eveniment); aici pot sa zic si eu ca e prostie :evil: |
pai asta zic si eu ca ar trebui sa conteze cum arata masina - sa fie o asigurare diferita adica adaptata masinilor tunate. Imi spunea un angajat de la o societate de asigurare ca nu o asigura ca "daca ii fac eu o zgirietura intentionat ca sa obtin o vopsire"
Masina era iesita de citeva zile de la vopsirea completa si acum arata la fel de bine, e curata si ingrijita. Cum poate pune problema sa ii fac ceva rau masinii cind se vede cu ochiul liber cit de mult tin la ea. Nu zic numai de mine - zic asa in general ca cei cu masini tunate au investit mult suflet in ele si cu siguranta nimeni nu incepe modificarile estetice pina nu pune la punct partea tehnica Nu trebuie asigurare pentru greselile care le fac eu - vreau asigurare pentru vandalism si pentru evenimente legate de starea drumurilor Acum am asigurare casco pentru ca am mers pe continuitate dar in fiecare an apare cite ceva si este evident ca incearca sa scape de mine. |
Pai si in concluzie nu se poate face asigurare Casco in Ro ptr masinile mai vechi de 10 ani|?
|
asa cum ma asteptam societatea la care am fost asigurata pina acum si nu are rost sa nu zic despre cine e vorba - ASTRA - au cerut o suma nesimtit de mare ( dubla fata de anul trecut) si fraciza si mai nesimtita si sint nevoita sa renunt la serviciile lor. Oricum pentru citi bani am platit de ani de zile la ei nici macar nu stiu sa fie politicosi.
acum incerc la alte firme si inca nu mi-am pierdut speranta |
Quote:
Posibil sa mai existe o companie in Ro care sa faca polita Casco la auto peste 10 ani, insa majoritatea nu vor sa faca :( |
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning