![]() |
Ford Scorpio 2 Ghia
6 Attachment(s)
Vand Ford Scorpio2 Ghia, motor 2.0 16v 136cai EURO2, TAXA INMATRICULARE 450euro, DubluClimatronic functional, Incalzire in scaune, ABS, SRS, 2airbaguri, central+alarma+telecomanda originala, 4 geamuri+trapa+oglinzi electrice, oglinzi incalzite, 8 jante Al '15, Computer de bord, oglinda retrovizoare heliomata, faruri cu lupa, consum 7-8%, 160.000km, vopsea originala, import Germania, numere rosii RO, pregatit de inmatriculare. VARIANTE
Pret: 2499 euro neg. tel: 0742527232 |
Re: Ford Scorpio 2 Ghia ieftin!!!
up!!!
|
3 Attachment(s)
Masina se vinde cu TAXA ACHITATA si RAR 2011
Pret: 2999euro neg. |
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/113606-opel-astra-inscris.html esti interesat de un schimb?
|
Nu ma intereseaza. Daca te uiti la anunturile mele ai sa vezi ca am avut un Astra 1.6 16v '96 tot galben si nu mai vreau altul.
|
Masina se vinde INMATRICULATA RO.
PRET: 2950euro neg. |
UP!! 2850 euro
|
5 Attachment(s)
Poze noi,,,
|
ofer un mondeo tot GHIA , ai detalii aici :
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/118793-ford-mondeo-ghia-tournier-2-0-1900-euro.html + un Chrysler Voyager 2.5 TDI din 94 (stare de functionare, mai necesita ceva investitii) numere de austria cu drept de circulatie inca 1 an si mai dai tu 500E diferenta!!?? |
Mondeo tau nu se mai incadreaza la taxa veche, si cea noua e 1300euro, de Chrysler nu mai vorbesc. Nu pot sa dau o masina inmatriculata pe 2 neinmatriculate si pe deasupra mai vrei si diferenta. Asa ca multumesc de oferta dar nu ma intereseaza
|
ce an e masina ta ? daca ne intelegem l ao diferenta iti dau mercedesu
|
Am mai avut un C200d de vanzare aici pe forum si abia l-am dat cu 2500e. Nu mai imi trebuie altul. Merci de oferta
|
Anul de fabricatie este 1995
|
k,cum crezi, bafta la vanzare in cazul asta!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning