![]() |
Ford GT by Heffner Performance & Camilo Pardo
9 Attachment(s)
Camilo Pardo, omul care a desenat Ford GT, si tunerul Heffner Performance au facut echipa pentru a dezvolta o versiune speciala a supercarului american. Din punct de vedere estetic, masina a primit un paintjob inspirat din curse, jante negre BBS si o noua bara spate de la Classic Design Concepts. La interior, supercarul a primit o maciulie cromata a schimbatorului si insertii de aluminiu pentru scaune. Sub capota GT-ul a fost "binecuvantat" cu un kit twin-turbo, de la Heffner Performance bineinteles. Cai putere sunt in numar de 900 iar masina poate accelera acum de la 0 la 200 mph in mai putin de 20 secunde!
|
Re: Ford GT by Heffner Performance & Camilo Pardo
deci este superba,, si paintjobul este copiat dupa alta masina..nu-mi vine numele acum deloc.. dar stiu sigur ca seamana ..
|
:shock: mare nebunie masina asta :shock:
|
in sf o masina care merita toate laudele. superba:X
|
Yoooooo......respect GT :yes:
|
Tot respectul pentru performante...dar ca masina nu mi`a placut`o niciodata si nici acum nu imi schimb parerea.
|
Arata demential masina. Oricum exista o varinata si mai puternica, de 1100 de hp, dar eu m-as multumi si cu asta. F. tare si combinatia de culori.
|
arata binisor
|
beton....pfuai ce bine arata...:X:X:X:X:X:X
|
900 de caiiii????:shock:asta rupe tot pe linie dreapta dar in curbe nu e exceptionala;)
|
Si masina asta cum stie sa mearga numai drept ???si cat consuma???:?:a piece of shit of american cars!as usuale ......!:lol::lol::lol:
|
:weee::weee::weee::tenisclapcrezy 320 km\h in 20 sec :yikes::yikes::peace:
|
Apreciez Tuning-ul facut de astia, pentru ca la asemenea masina care sincer este foarte usor sa o dai in bara incercand un tuning cu ea (deja arata de miliaone), astia au facut o treaba mai mult decat buna.
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...32#post1639832 ... sper sa nu fiu aiurea cu postu :-s
asta e masina de are paitjobul ca masina asta.. :D .. mai are pana la performantele lui mosler.. dar e de vis si masina asta.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning