Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Talcioc (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc.html)
-   -   Cumpar Ceasuri !!! (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/99055-cumpar-ceasuri.html)

Kent8 27-11-08 14:15

Cumpar Ceasuri !!!

Cumpar ceasuri MECANICE de masa, perete !
Ceasurile MECANICE sunt acele ceasuri care le avea bunica, matura, mama cand erau mici, copii etc etc, acele ceasuri care trebuie trase si o data la 2 zile mor daca nu le tragi.
MA INTERESEAZA DOAR CEASURILE MECANICE !!!
nu ma intereseaza daca lipsesc piese, ideal ii sa fie intregi, adica si daca nu functioneaza nu`i problema dar sa aiba cat maimulte piese in ele,ma intereseaza carcasa sa fie intreaga, nu indoita,sparta,rupta, ma intereseaza sticla sa din fata si aratatoarele si cifrele sa fie intregi.
De 2 ani ma tot duc in targuri si cumpar cu 1-2-3-4-5lei/ceas dar in cluj deja nu prea mai sunt.
Pretul il negociem impreuna, transportul il suport eu, indiferent ca este vorba de o bucata sau de 100.
De vreo 3 ani am prins o boala rara...aveam un ceas care ba mergea ba nu mergea si am mers la singurul ceasornicar din cluj care avea habar care-i treaba cu ceasurile mecanice...apoi mi-o zis un scor de mi-o picat fata si nu`mi garanta nici 50% ca mi`l repara.
de nervi am venit acasa si l`am desfacut bucati apoi incet incet am mers de am cautat in targul de vechituri ceasuri vechi sa-l repar pe ala dar surpriza am gasit tot altele...
in 2 ani am readus la vioata peste 150 de modele, DIFERITE, si toate sunt functionabile...si culmea ! nici pana in ziua de azi n-am gasit modelul care-l cautam eu !
Sa nu spun ca am ajuns sa cumpar ceasuri doar pentru un arc un surub mai special sau pentru sticla din fata , am lazi intregi de ceasuri desfacute.

Daca are careva ceasuri STRICATE , MECANICE sunt interesat sa le achizitionez pentru a le readuce la viata.

Ceasurile trebuie sa fie MECANICE SI STRICATE.

NU cumpat ceasuri functionabile pentru ca nu am nici o placere de a lucra si de a remedia problema.

O sa pun poze si cu ceasurile reparate si cu cele 3 dubluri care le am...
le am pentru ca am uitat daca le am sau nu si le-am reparat...
Poze maine.

22VIN 27-11-08 16:06

Re: Cumpar Ceasuri !!!

de cand caut si eu un ceas mecanic frumos si vechi... dar ori gasesc la preturi prea mari, ori nu gasesc sa-mi placa.
ceasurile mecanice sunt singurele ceasuri adevarate. cele pe quartz sunt o porcarie aparute doar ca sa strice tot farmecul ceasurilor.
daca ai un model frumos de vanzare sa ma anunti te rog

milu65rem 08-07-09 13:39

sal am ceva ceasuri mecanice-slava--ianter- rusrsti functionale

milu65rem 08-07-09 13:41

sal am 3 buc ceasuri slava mecanice ,de masa,vechi,functionale.

milu65rem 08-07-09 13:56

Quote:

Originally Posted by milu65rem (Post 2470709)
sal am 3 buc ceasuri slava mecanice ,de masa,vechi,functionale.

mai am 2 buc rusesti IANTER functiunale
cele 3 slava sunt model diferit
cele 2 ianter sunt model diferit
mai am 2 buc defecte un rusesc si unul romanesc
0766229169

milu65rem 08-07-09 14:03

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1889679)
de cand caut si eu un ceas mecanic frumos si vechi... dar ori gasesc la preturi prea mari, ori nu gasesc sa-mi placa.
ceasurile mecanice sunt singurele ceasuri adevarate. cele pe quartz sunt o porcarie aparute doar ca sa strice tot farmecul ceasurilor.
daca ai un model frumos de vanzare sa ma anunti te rog

milu65rem sau 0766229169,,0722727170

milu65rem 02-04-10 18:48

[QUOTE=milu65rem;2470726]mai am 2 buc rusesti IANTER functiunale
mai am 2 buc defecte un rusesc si unul romanesc
0

milu65rem 02-04-10 18:49

[QUOTE=milu65rem;2470737]milu65rem sau

milu65rem 02-04-10 18:50

[QUOTE=milu65rem;2470726]mai am 2 buc rusesti IANTER functiunale

Geo_ZGA 03-04-10 01:41

Omule, nu trebuie sa postezi de 100 ori... daca nu ti-a raspuns nimeni de ~9 luni, nici nu-ti va raspunde. Topicul e vechi de 2 ani, plus de asta userul Kent8 este banat, nu mai poate intra pe forum.

All times are GMT +2. The time now is 09:10.

- Copyright 2026 4Tuning