![]() |
Ajutor!
1 Attachment(s)
Salut all!
Am o maare problema :( Nu stiu cum naiba am facut si am ars o iesire de la mp3-playerul meu VDO-Dayton... Nu stiu daca e chiar arsa pt k se aude incet de tot pe canalul ala. Garantie nu mai am la el pt k bulangii d la Falcon n-au stiut sa precizeze k mp3-playerul trebuie montat la un service autorizat. Stie careva cum poate fi reparata iesirea? Sau imi poate recomanda un electronist/instalator/gropar care sa ma ajute cu beleaua asta? Multumesc! |
Mda, nasol... incearca sa-l repari la un electronist bun.. dar probabil nu se va auzi la fel de bine ca inainte..
Daca nu, o solutie ar fi sa cumperi un amplificator extern, il legi cu cablu RCA, si o sa se auda si mai bine ca la inceput. :) |
Salut!
Mi-as lua amplificator extern doar impreuna cu un woofer.. Dar deocamdata nu e cazul. Vreau sa-mi pun 4 boxe Sony de 50W (deocamdata am doar 2 Sony si 2 JVC), si nu pot suporta 3 iesiri patru boxe. E tare enervanta situatia |
Poate offtopic: intreaba ce service-uri autorizate sunt, du-te acolo, da spaga, fa-ti \"montaj autorizat\" si tzusti inapoi la Falcon :wink: Bafta!
|
Chiar crezi k merge? K io am fost o data p la ei si mi-au facut morala :))
Falconu` e f neserios, parerea mea :drunk: hac! |
merge ca, unchimiu` a fost cam in aceiasi situatie... , si a mers
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning