![]() |
Radar
Am o mica intrebare si imi cer scuze daca am deschis un Thread nou in cazul in care mai este inca unu pentru aceeasi problema.
In cat timp trebuie sa fiu instiintat ca am depasit limita de viteza in cazul in care am fost prins de camera montata pe marginea drumului? Din cate am auzit trebuie sa fiu informat in maxim 15 zile de la data la care am fost filmat. Ma puteti ajuta cu mai multe detalii, articol, etc....? |
Re: Radar
nu e ceva neaparat....strict..un prieten a primit la 4 luni dupa ce a fost la mare si la luat pe drum ,spre mare...
|
Am dat în radar la Baloteşti, pe DN1, pe 15 iunie a.c., iar înştiinţarea mi-a venit acasă la începutul lunii octombrie, parcă. Am trimis datele mele prin fax, maşina cu care eram nefiind proprietate personală, şi acasă mi-a venit P.V. pe numele meu, dar pe altă dată (01.12.2007), pe alta maşină, în alt loc. Deci... long live Poliţia DN1 :lol:
|
Am vorbit cu un politist care spune ca sunt obligati sa trimita instiintarea acasa in termen de maxim 6 luni, daca au trecut 6 luni aceasta nu mai este valabila.
|
6 luni este termenul de prescriere al unei contraventii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning