![]() |
Dacia Liberta
Dak aveti careva dacia liberta modificata punetzi aici ......Am si eu asha ceva da stock ....la sistem audio am modificat ceva ....la exterior nimik si nici n-o sa modific s-o fac un jeg ..... ca e din fabrica..[/img]
|
vad ca mai este un topic asemanator. Ma multumesc cu ideea ca nu sunt liberte modificate, de si am vazut vreo doua tziganii pe strada.....
|
Parerea mea este sa te apuci de ea, ca merita.
Fa-i ceva la motor, nu spoilere sau alte chestii de genu asta, vezi ca, cutia te ajuta foarte mult daca vrei sa te dai, difera de cea de berlina. Apropo este o dacie mai speciala si daca te apuci de ea iti urez succes. |
arata si mai bine la exterior cred ca e cea mai reusita ca design
|
apropo de spoilere cred ca arata mai bine spoilarita ca berlina bafta la'tunareala'
|
nu prea vad dacia liberte (cel putin la mine in sb). cam cate sau facut sau de ce is asa rare?
|
Liberta e un model rar de Dacie....si cred ca merita sa fie tunata mai ales ca are arborele cu came \"in cap\"(asha am auzit ca ar avea arborele cu came sus....deci nu mai are tachetzi si alte ***uri)Oricum...a fost o incercare ..pacat ca a ramas doar atat:(.
|
Re:
Quote:
Sint foarte rare alea de care zici tu. Chiar sint curios daca mai exista! Toate au acelasi binecunoscut motor al banalei dacie. Iar unele se mai deosebesc cu ceva prin \"etajarea\" cutiei. |
De exemplu liberta din '95 are exact acelasi motor ca si berlina, in schimb difera cutia, eu stiu ca au fost si liberte cu motor de 1.6 si dublu corp.
|
Re: Dacia Liberta
chiar nam vazut o masina dasta...dak are cineva o poza rog frumos sao puna!thx;)
|
|
nush dak are rost sai faci ceva tuning.......mai bine knd mai faci rost d ceva bani itzi iei shi u ceva mai bun....d preferintza ceva cum ar fi vw
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning