![]() |
[Vand] Interior TICO
5 Attachment(s)
Vand interior pentru TICO
Model Unicat, facut la comanda in Oradea. Include: - 4 fete de usi, cu suporti de difuzoare pe usile din fata, fabricate din lemn, nu fibra, imbracate in mocheta neagra si albastra. - Cutie special conceputa pentru portbagaj, fabricata din PAL de 10, mochetata negru, cu suport pentru amplificator, subwoofer de 12" si suport pentru 2 difuzoare ovale. Pentru alte delatii si preturi, pe PM, [email protected] sau 0744570884 |
Re: Vand interior TICO
Cati bani vrei pe fetele de usi?
|
Lasa-mi un PM cu preturile sau un offline. Ms
|
@TheEnzo: Ai PM.
@Sorin: Ti-am trimis mail ieri cu oferta mea ! ;) |
Uuup !
|
ai vopsit capota alba ?
|
@TM32CIP : Pozele au fost facute cu o saptamana inainte sa ma intalnesc cu tine, adica deja sunt cam 3 saptamani trecute. Poza de la avatar e modificata in Photoshop ;)
Pentru restul, Uuuuppp !! |
Uuuuppp !!!
|
Fain tare ce ai tu la vanzare :) Cam cati wati avea ticozaurul??? (normal daca ai masurat...)
|
Multumesc
Sincer nu am masurat niciodata, dar am un Blaupunkt de 400W pe spate (ma rog, nu scoate el atat, ca nu am subwoofer la 1 Ohm, dar duce foarte bine dif-ul Audiobahn de 12") iar pentru usi am un M.N.C. de 200W care amplifica linia Magnat Power Plus. |
dami si mie un pm cu pretul pentru fetele de usi ... sunt super apropo ... bafta in continuare
|
Re: [Vand] Interior TICO
1 Attachment(s)
S-a dat cutia de portbagaj.
Mai sunt fetele de usi care se vand in 2 variante: - Fara difuzoare, pret 250 Lei - Cu difuzoare, 500 Lei De asemenea se vand si stopurile clare, modelul "Lexus", cu 50 Lei. Pot trimite oriunde in tara. Email-ul si numarul de orange raman valabile pentru contact si alte detalii. |
stopurile ti le iau eu .... iti dau un pm cu adresa unde sa le trimiti?
|
Salutare, cu cat ai vandut cutia de portbagaj?
Ai cumva o schita sa pot sa creez si eu una? :D Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning