![]() |
cate ceva de vanzare
carburator dublucorp + o multime de piese - 50 lei
carburator monocorp 1310 - 20 lei pompa frana dublu circuit 1310 , aproape noua - 30 lei ceasuri presiune ulei si temperatura apa 1310 - 5 lei lucasuri zambetul lui iliescu - 10 lei setu bobina noua dacia 1310 - 30 lei volan "sport" deala cum se gasesc in toate magazinele cu piese auto de dacie - 20 lei contact pe privat :rolleyes2 sau aici |
Re: cate ceva de vanzare
se mai adauga o piulita NOUA de planetara
si un set de carbuni pentru alternator NOI |
3 Attachment(s)
se mai adauga o pompa de benzina eletrica cu filtru incorporat de audi - 50 de lei
|
carburator dublucorp - pompa frana dublu circuit 1310
Ma intereseaza cele doua de mai sus, ataseaza 2-3 poze si un numar de contact. |
5 Attachment(s)
acestea sunt pozele.
la carburator iti mai dau gatul de la filtrul de aer, mai multe jiglere, membrane,arculete,surubele de reglaj...de rezerva. telefon: 0726644175 |
pompa de banzina e pt carburatie?????? sau pt injectie??
|
carburatie , a fost demontata dupa un audi vechi care avea flansa si carburator de dacie , dar, avea facut un T calibrat la 1 mm pe retur si pus inainte de intrarea in carburator si din el avea furtun de retur pana in rezervor, desigur...poti folosi regulator de presiune.... eu am testat-o pe oltcit si nu am avut nevoie de T deoarece la dublucorp am retur direct din capacul de la carburator
|
la carburator ai si galeria??
|
nu am galeria , pentru ca eu l-am avut pe oltcit si asa vine din fabrica ...
|
vreau un carburator monocorp cat mai nou(makar bun)0749778307 sau aici
|
Imi poti explica te rog cum pot regla carburatorl de nova ?In general care unde vine :DUnde e jiglerul de relanti etc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning