![]() |
New Beetle - 1.6 '02 - New Beetle in town!
3 Attachment(s)
Dupa cautari indelungate pentru a-mi achizitiona o masina pe placul meu, s-a intamplat sa vad un alt Beetle la o cunostinta si l-am indragit pe loc, asa ca am inceput cautarile pe net si in targ, iar rezultatul se poate vedea in pozele de mai jos:D, VW New Beetle 1.6 16v 102cp 2002
Ca dotari din pacate Beetle este cam spartan dar sunt ok: - AC - geamuri electrice - oglinzi electrice incalzite - ABS - ESP decuplabil Extra: - jante Ronal Audi TT 17" anvelope 225/45/17 - MP3 Pioneer P7500MP In viitorul apropiat urmeaza sa fac schimburile de consumabile, ulei, distributie, bujii. Si fiind un forum de tuning sper sa intru in ritm si eu si sa incep cu cateva modificari (exclus floricele:lol:). |
Re: New Beetle in town!
felicitari.... e super masina sa ai parte de ea si fara evenimente
|
:chuckel:Daca nu-i pui floricele pune-i soparle colorate pe geamuri:chuckel:
|
felicitari, dar parca te cunosc de undeva:D cred ca te-am vazut prin cartier cu buburica asta mica si albastra:D iubire sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente (macar cat stau eu in dreapta)... trebuie sa facem o sedinta foto cu bestiutele dar macar sa fie curate nu cum ai pus tu pozele astea la repezeala. la cat mai mult tuning...
|
multumesc!:-)
marius, discutam noi acasa:lol: |
Felicitari draga mea pt achizitie:love:
S-o stapanesti sanatoasa... Drum intins si fara incidente neplacute:hug: |
f frumoasa masina ... te prinde :D sa o stapanesti sanatoasa ...
|
felicitari pentru achizitia facuta si tuning frumos:twisted:
P.S. si fara incidente !!! |
felicitarii mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...s'o stapanesti sanatoasaaaaaaaaa si s'o uziiiiiiii:lol: de'abia astept sa ma plimbi :hug:
|
Sa o stapanesti sanatoasa....daca vrei sa ii faci un tuning ma anunti si o rezolvam....ti pup!
P.S fara incidente si la mai multi HP (mai multi ca marius!) |
felicitari :tenisclap
sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente :p Bine ai venit in familia volkswagen ^^ :peace: |
multumesc tuturor...sunteti niste scumpi:hug:
promit sa va plimb pe toti:lol: |
promiti? sa nu ne ceri bani de benzina:D ma plimbi si pe mine?
|
bai te si vad sub masina, in salopeta, facand schimbul de ulei :D :D :D
glumesc, sa o stapanesti sanatoasa ..si fara incidente :) ti se potriveste masina :D |
sa-ti creasca brotacu';)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning