![]() |
SPOILARE MODELURI UNICATE
5 Attachment(s)
SPOILER FATA SPATE SI PRAGURI, UNICATE SE EXECUTA LA CEREREA CLIENTULUI PRETURILE VARIAZA IN FUNCTIE DE MODELUL CERUT.Daca aveti un model in poza se poate executa
|
vreau un eleron
http://www.abc-annonces.com/evo6.jpg ca cel din poza, zi-mi un pret si-l iau azi daca e gata !!!!! :lol: |
NOI LUCRAM NUMAI UNICATURI LA COMANDA NU EXECUTAM LUCRARI IN SERIE.
LUCRAM PE MASINA |
zi niste preturi
|
re
exact ca sa nu facem aici un topic de 1000 de pagini de ce nu puneti si voi preturi ceva....incepand de la ...pana la ......etc etc...sa stim si noi
|
1 Attachment(s)
salut
un nr de telefon vreau si eu..am o toyota celica....vreau si eu cate ceva pe la ea |
asta vreau si eu, unicat... vin cu masina si facem ceva frumos. zi-mi un pret orientativ pt un eleron din fibra custom :roll: :roll:
|
1 Attachment(s)
Ma intereseaza bara fata...pret si termen de executie...
|
Eclipsu l-am vazut pe viu.....daca exteriorul este facut de voi nu pot decat sa zic BRAVO......este absolut superb
|
Sunteti baietii din Dr. Taberei de pe linia lui 41 intre Moghioros si Lujerului ?
din ce materiale faceti diversele elemente? (fibra de sticla, carbon , plastic ...) |
ATENTIE CELE 2 MASINI SUNT EXECUTATE DE NOI!!! GARANTAM CA SPOILERELE DUMNEAVOASTRA NU VOR FII EXECUTATE SI PE ALTE MASINI
Preturile variaza in functie de modelul cerut. Relatii 0724.690.731 -0726.01.3000 |
NU SUNTEM NOI AIA FRATE,BAIETII CUMPARA MATRITE DE LA NOI
|
re
1 Attachment(s)
sal....un pret pt eleroanele astea 2?
|
1 Attachment(s)
Un pret aproximativ pt kitul din poza (spoilere si praguri)!!!
|
trimite-mi un nr de telfon pe PM
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning