Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Modificari pentru o nexia ! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/98470-modificari-nexia.html)

D o n n 22-11-08 20:31

Modificari pentru o nexia !

7 Attachment(s)
Masina este stock,nu are nici o modificare adusa...
*probleme momentane :suspensie completa.martor abs,airbag,cauciucuri.
*planuri de viitor:roti de aliaj()in primavara,folie pe geamuri si poate un eleron frumos si finut...
Ce vreau eu,este sa ma ajutati cu sfaturi,idei,orice...critici...pt a o aranja putin...nu vreau sa pun toate prostiile pe ea,modificari la motor sau mai stiu eu ce...consuma cam 6-7 % deci sunt foarte multumit si nu vreau sa maresc nici putere nici consum...are 90 de cai.,..e de ajuns

-pt inceput ce cauciucuri imi recomandati pt iarna,dar sa fie unele acceptabile ca pret...
-telescoapele monroe sunt bune?(ca firma)
-ce ulei sa folosesc pt schimb?(este primul schimb in tara)
-sa vopsesc elementele din bord,inclusiv imbracamintea stalpilor de pe spate in negru?
-grila este cu plasa neagra,sa o fac argintie,sau sa pun una gri cu ochi mari?
-ce presupune punerea unei punti cu discuri pe spate,de la ce model se potriveste,vreau doar raspunsuri sigure,nu din auzite !

Deocamdata atata am de postat,sper sa ma ajutati !
p.s. A mai fost un topic cu masina,s`a sters la cerinta mea,pentru ca intervenisera niste probleme,dar acum sigur va ramane lamine,saptamana viitoare se vor face actele...rar`ul,si sa vad cat am de platit taxa de poluare.

Kent8 22-11-08 21:39

Re: modificari ...pentru o nexia !

eu am cumparat anul trecut monroe reflex dar mi se par niste mizerii, imi pare rau ca le`am cumparat dar o fost o combinatie si trebuiau cumparate.
eu folosesc acum iarna castrol 10w40 magnatec gt3 sau gx 3 sau gtx3 sau asa ceva.
vara merg cu 10w60 sticla alba
cauciucuri de iarna iti recomand ceva bun nu ceva ieftin.
eu am prins un pont si mi`am luat snowflex (nici n`am auzit de marca aia dar erau noi si la pret cum nici nu visam, omu era disperat dupa bani :)
problema ii ca is 155/70/13.
daca esti itneresat te pot rezolva le pret cum nu visezi /toate 4
vai ce urat ii volanul si capacele alea.
pune`i jenti de tabla de vw lupo ca dau mult mai bine.
bafta

Kent8 22-11-08 21:40

apropo...zi`mi cat palatesti taxa ca mi`am comandat si eu o vechitura si vreau sa stiu cam cat sa ma intind

D o n n 22-11-08 22:02

600 euro,,,doar taxa,jentile le am pe 14,iar volanul asa e el,cu airbag ;)))

Geo_ZGA 23-11-08 08:55

Anvelope bune si ieftine nu stiu decat Toyo. Bune mai sunt... Goodyear, Michelin, Pirelli... dar nu sunt ieftine. Sincer, iti recomand sa nu te ieftinesti si sa iei Montana, Matador si alte prostii.
Ulei folosesc acum Castrol Magnatec 5w40, sintetic. Doar ca pt tine s-ar putea sa fie subtire. Poti folosi 10w40.
Amortizoare mai bine iei Sachs, nu Monroe.
Plasticele poti sa le vopsesti doar daca le faci calumea. Daca incep sa se cojeasca sau se vad cu pete.... mai bine renunti.
Puntea spate se potriveste de la Kadett E si Astra F, cred ca si de la Vectra A, dar nu sunt sigur.

D o n n 23-11-08 09:22

1)cauciucuri am avut pe cielo AMERICA la 120 lei bucata asta vara si intr`o gura de canal...fara nimic sa agate cauciucu,s`a rupt...s`a facut gaura in el...si nu am dat nici cu 10 la ora in el..
2)telescoapele sachs sunt cam 110 lei,iar alea monroe 120-130 lei,auzisem pe cineva ca sunt bune,si de aceea....atunci o sa iau sach,,,mai are o firma dar imi scapa numele acum....
3)ulei o sa bag 10w40.
4)plasticele nu stiu sigur...cred ca le voi vopsi in primavara...ca acum nu am asa cald in casa...si nici timp..poate in vacanta din decembrie..dar ce culoare s ale fac?
5)pai astra f are punte spate cu discuri?ca sunt 3 opeluri astra f,unu caravan si au punte ca a mea.

Geo_ZGA 23-11-08 09:28

Amortizoarele Sachs Advantage sunt pe gaz, am inteles ca ar fi ceva mai dure... Webcathos are, intreaba-l cum se simt.
Plasticele fa-le negre, zic eu, daca tot crezi ca e nevoie sa fie vopsite.
Astra F si Kadett E GSI au punte cu discuri.
Nu am auzit niciodata de anvelope America... vorbeste cu userul Mad Max, da-i un PM, si cere-i o oferta de anvelope. Eu am de la el Toyo Snowprox s941 (parca) si am fost foarte multumit de ele iarna trecuta.

Kent8 23-11-08 09:46

america sunt in magazine gen metro si daca cumperi 3 primesti 1 gratis si ti le monteaza si echilibreaza

D o n n 23-11-08 09:59

*NU..DE LA VULCANIZARE.,130 lei bucata...fara promotii..o sa fac azi poze sa vedeti ..
*geo_gza,nu zic ca necesita neaprat vopsire,dar sunt murdare,ingalbenite...ca de...12 ani...si nush cu ce sa le mai curatz ca nu vrea sa se ia deloc mizeria..sau ce o fi pe ele.oricum le dau jos si vad apoi....
-acum o alta problema: am martorul de la abs aprins mereu in bord,iar cand pun frana se duce taras...deci nu functioneaza...martorul de la airbag la fel...dar ala presupun ca a fost umblat la volan.,.lovita nu e masina..

Kent8 23-11-08 10:46

cu biocarpet se curata de numa numa.
incearca intr`un colt apoi daca nu merge vopseste.
in cluj sunt in metro america si este oferta la 3 cumparate primesti 1 gratis

Geo_ZGA 23-11-08 16:29

Mai bine dai 7-800 ron pe un set complet de anvelope bune, decat sa iei ceva ieftin care sa nu te ajute cu nimic. Anvelopele care nu ofera aderenta sunt = 0. E doar un sfat, tu faci cum crezi si dupa cum te tine buzunarul :)

D o n n 23-11-08 18:47

2 Attachment(s)
pai sincer...buzunarul meu e rupt de mult...numai din imprumuturi...traiesc;)) dar asta e vad eu ce oi face...uite si cauciucurile

D o n n 24-11-08 16:55

1 Attachment(s)
1)cam asa arata cauciucurile ei .....doar ca cele de pe fata sunt uzate 70 %...sunt de iarna
2)nu mai stiu unde am citit ca merg perfect scaunele de calibra la cielo...?

mad max 24-11-08 21:49

Anvelopele America sunt facute in Romania si dupa Montana sunt cele mai proaste dupa piata. Nici sa nu te gandesti sa mergi cu ele iarna, doar daca vrei sa ajungi in sant. Pune 2 anv de iarna pe fata macar. Amortizoare iti recomand Sachs Advantage cu caldura.

Kent8 25-11-08 08:03

eu am scaune luate din dezmembrari de pe calibra.
la mine ai vazut si potrivesc la fix doar o gaura trebuie umpic marita si indoita tabla umpic in sus
asta cred ca la scaunul soferului.

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning