Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   DrCrazy-Tuner (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/98367-drcrazy-tuner.html)

Drcrazy-Tuner 21-11-08 20:27

DrCrazy-Tuner

cateva din cele mai bune desene ale mele....

no limits design 21-11-08 20:28

Re: DrCrazy-Tuner

fotografii???....ceva?....care sunt desenele astea?

Drcrazy-Tuner 21-11-08 20:30

7 Attachment(s)
cele mai bune lucrari......si cele mai recente........sa vad critici sunt curios.....dar cei ca considera ca nu au experientza asa mare.nu criticati..va las pe cei mai buni sa faka asta........

blue macca 22-11-08 12:04

salut :) nu esti deloc incepator.. insa ai grija de raportul lungime-latime-inaltime. poate strica un intreg desen.
bafta, si asteptam noi lucrari ...

no limits design 22-11-08 13:34

frumos ce ai pus pana acum....felicitari....

Drcrazy-Tuner 22-11-08 15:12

incerc sa fak tot posibilul.....sa semene app identik cu masina din realitate....astfel nu cred ca voi ma avea greseli......

Drcrazy-Tuner 23-11-08 19:33

1 Attachment(s)
mdea....masina de la beatle cu radu.....

radu.3 23-11-08 19:51

Frumos. Ti-am mai zis, ai un stil foarte clean, si asta e bine. O observatie...dupa parerea mea e capota cam lunga...poate mi se pare, dar asta ar fi singura observatie din partea mea...Bafta in continuare ;)

Drcrazy-Tuner 24-11-08 10:10

mersi radule...am sa tin cont de asta astept parerile si altora.....sa vedem ce zik...si mai multe commuri si imi spuneti cu exactitate greselile ca sa stiu la ce sa ma astept...si pe viitor sa nu le mai repet........

mba 26-11-08 20:29

misto lambo.. si restu sunt reusite dar ala sare in ochi...

asteptam si altele.. si atunci putem comenta mai bine :D

Evoluzione 27-11-08 08:24

Foarte frumose... Mie imi plac, mai ales Lambo-ul si Mustang-ul :D

Drcrazy-Tuner 27-11-08 20:13

poy...asteas ultimile desene..cel mai vechi e de 2 ani si anume ferrariul.restu sunt din anu asta..si ma apuk incontinuare de un plymouth road runner si mai vad yo....

ADDOstreet_racer 29-11-08 18:48

Desenezi f bine ..mult mai bine decat dsesenam yo la inceput ceea ce inseaman k ai o baza de plecare buna ....poti sa te apuci deja de studiat elipselor , etc ...ptr a invata sa reproduci umbrele existente pe suparafat unei masini parerea mea sa inecpi mai intai cu hasura in creion si abia apoi sa treci la hasura in culoare..incepe cu masini stock fara sa ma modifici nimic la ele mai ales unghiul in care este pozitionata o masina intro anumita poza ...in rest ce sa zic ...astept urmatoarea ta lucrare k sa iti pot spune mai multe ...suces ....!!!

Drcrazy-Tuner 06-12-08 19:51

pe masini hasura nu ma descurc delok adik cred ca te referi la hasura clasica in linii....nu pot sa fak pe masini am incercat si mia iesit nasol am strikat un desen pe asta si fol hasura variata ca sa zik aja....adik cum am in desenele anterioare...o sa mai incerc si sa vad cemi iese....mersi oricum pt sfat

All times are GMT +2. The time now is 10:54.

- Copyright 2026 4Tuning