![]() |
Unde mancam/bem bine
Hai sa auzim despre locatiile unde ati fost si unde era mancare buna, bautura ieftina, sau ambele :D
incep eu ku locatii pt saorma :) floreasca - se stie :) la matache - e pe langa piata matache, e buna si maaare dristor- ultima oara knd am fost nu prea mi sa parut buna k inainte, si un mare minus pt pret |
frate in cta,shawarma buna sa mananca la voiculescu
traiasca mustarulllllll |
Re: Unde mancam/bem bine
Quote:
una pe zi , minim .. si sunt inca sanatos .. :) |
1 Casa rustic pe valea oltului mancare multa , si ieftina
2 Burebista pe mosilor :) (cel mai bun din toate burebista) 3 Caru cu bere te intorci cu multi ani in urma mancarea suuper buna preturi super si mancarea prea buna 4 pizzeria acapulco la sf vineri super pizza ieftina da pizzeria arata ca o P()!@ 5 KFC:)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :twisted: |
shaorma de la Marriot si aripioare....au de toate. cea mai buna mancare
|
McDonalds Obor :) ieftin si tratat cu respect :)
|
shaorma - Dristor
pizza - cuptoru cu lemne (pache protopopescu) |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
cred k , constantza este deacord cu mine
in materie de mancare constantza manank numai la club privat shorley`s KFC ( io sa zicem ) si cam atat dinspre partea noastra :) |
Shaorma la Floreasca si Matache.. ocazional din alte parti si de fiecare data pt ultima oara :D
Pui la rotisor... Pe Ion Mihalache langa vulcanizare.. super pui ce ies de acolo Restaurante: Don Taco.. aproape de mine si chiar frumos.. atmosfera deosebita pt \"familie\", Pui de urs, La mama, Terasa Doamnei (asta vara.. super tare!!)... si nu imi mai vin acum... |
city grill..p-ta charles de gaulle..inainte de a merge spre pescarus..la dreapta(venind dinspre b-dul aviatorilor)..
|
Cata 66 Club Privat... MUUUULT BUUUN SI IEFTIN, CTA STIE ;)
e pe la stirbei voda... FLOREASCA - SHAORMA LA MAMA - ACCEPTABIL PUI DE URS - S-AU CAM STRICAT... |
de halit:
Shaorma -Stefan cel Mare-vis-a-vis de intrarea oficiala la stadionul Dinamo (linia 135) (aici va cantareste carne...am ramas uimit :shock:) Shaorma - Lacul tei ...dupa Facultatea de constructii p dreapta Shaorma - Dristor de baut ...Twice...cea mai ieftina bere 2lei Ursus sau Tuborg la 0,33....si pizza e acceptabila la terasa sus! de baut ....Pirania ---Regie! |
Re:
Quote:
|
shaorma la matache se stie...unde zicea si speeder si santos...
ca terasa/restaurant MIT e pe la Hoshimin... De bautura la Paparazzi in fatza la opera santos stie... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning