![]() |
Numere rosii expirate, masina vanduta
Am cumparat acum 2 sapt o masina din romania, adusa din italia la care fostul proprietar a scos deja de 3 ori numere rosii.
Mie nici prin gand nu-mi trecea ca RAR-ul nostru o sa-mi faca programare deabia in 7 ian. 2009!! Si uite asa am ramas ieri fara numere valabile pe masina. Din moment ce fostul proprietar le-a avut deja pe 90 zile (tocmai ieri au expirat) eu nu mai pot sa le mai scot? Atata timp cat fac dovada ca am programare la RAR? Pana la urma nu e vina mea ca am fost programat taman la anul, nu? |
Re: Numere rosii expirate, masina vanduta
daca ai dovada ca ai prog la rar , te duci la politie si`ntrebi ...si probabil ca o sa ai dreptul ca pana la rar sa iti pui numere rosii , dute si interezeaza`te ...eu stiu ca se poate circula pana cand ai rarul ..cu numere rosii , si ca nu mai e valabila chestia aia cu 3 luni de nr. rosii ...salut !
|
va rog frumos dati`mi si mie un pm ,sau ma gasiti pe mess la speed_vibrate.
sunt si eu la fel,mi`au expirat numerele pe 1noiembrie si am rarul joi.,...am asigurare pana in februarie,dar chestia e ca daca te opreste nenea politaiu,cum ii demonstrezi tu ca ai programare? |
Pe mine aici in Sibiu m-au expediat foarte repede de la ghiseu spunandu-mi ca nu se mai poate in ruptu capului sa mai iau alte numere rosii, oricate programari la Rar as avea eu. Si intr-adevar am citit legea si nu scrie nimic de numere rosii pe mai mult de 3 luni...
Asta e, platforma pana la Rar. |
sall...scuze k sunt off-topic ...dar dupa ce am cautat o ora pe net un forum pt ce vreau sa intrewb shi nu am gasit am zis sa incerc aici.
akm 3 sapt am avut accident ...aveam ITP expirat ...mi au retzinut placutzele de inmatriculare ''mashina are numere de spania'' .... intrebare : actele momentan sunt la Udriste .....o sa stea akolo 2,3 luni pana cand ajung la ambasada spaniei ......stitzi cumva dak pot sa le iau inainte ?'''sa ajunga la ambasada ''' multzumesc |
deci numere rosii se dau numai pe 3 luni maxim ... au fost pe 1 luna dar datorita programarilor numeroase au fost prelungite iar ... drept urmare ai obligatia ca in 90 de zile sa iti rezolvi cu rar. nu e vina lor ca te programeaza intr`o sap sau doua. dar in 80 de zile nu are cum :lol: deci ar trebui sa ai timp berechet. si daca cine a avut masina a luat deja 3 nr rosii tu daca ai cumparat`o nu mai ai dreptul sa iei pentru ca numerele se dau pe masina ... nu pe persoana.
sorela ... parerea mea e ca nu ai cum sa iei placutele pana nu iti rezolvi toate problemele ... trebuie sa te duci pe platforma pana acolo sa iti faci itp si dupa am impresia ca o sa iti dea placutele :| parerea mea adica eu asa gandesc nu stiu acum cum o fi :| |
Quote:
ms ...o sa ma duc pana la udriste sa vedem ce rezolv ... :sad: ... |
Vezi ca sediul nou se alfa in Pipera. ;)
|
daca mie`mi expira sa zicem al 3`lea set de numere pe 5 ianuarie 2009 ...si eu am raru pe 24 luna asta , Am dreptul sa circul pana pe 5 daca nu platesc taxa de inmatriculare?
|
deci este clar ... cand iti expira numerele rosii nu mai ai voie sa circuli cu masina sub nicio forma. imi pare rau sa iti zic asta dar am explicat cat de cat in postul de mai sus cum sta treaba cu numere rosii. spor
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning