![]() |
E85 - Z4
4 Attachment(s)
11.2005 Z4, b-13-fak ( nr. fostului proprietar) albastru toledo, 2000 cmc, 4 cilindri, 150 cp, dotarile de baza plus comenzi volan, xenon, soft top electric, jante pe 16 ( uratele rau)...
stock, for now, am tot cautat sa-i schimb toata evacuarea, mai putin headerul, si sa montez daca nu un cai, at least un filtru kn, din pacate nu prea gasesc evacuare... |
Re: e85 - Z4
Sa o stapanesti sanatos , fara incidente si spor la modificari!:D
|
Re: E85 - Z4
Superba masinutza. Designul BMW-ului Z4 imi place la nebunie...
|
ai mare dreptate in legatura cu jantele...sunt uratele si mici rau de tot...:rolleyes2 poate rezolvi cumva problema...:-)
|
1 Attachment(s)
Sa o stapanesti sanatos! Mie imi plac mult jantele cu multe spite si cred ca ar da foarte bine. Ti-am pus si o poza, poate te orientezi spre ceva de genul...
|
Daca vrei sa ii faci modificari si nu ai idei da-mi un pm cu idul si iti trimit niste poze .
|
:) va multumesc pentru opinii... deocamdata am o mica problema, pe care o simt ca deranjanta doar cand fac liniutze... am un lag destul de consistent la raspunsul acceleratiei in momentul in care o calc la podea... la modul ca in jur de o secunda, o secunda jumate, parca se gandeste cam ce are de facut... am auzit opinii cum ca ar fi de la pompa de benzina, sau de la filtru...
va multumesc |
Quote:
|
valva CDV??http://www.zeckhausen.com/CDV.htm desi nu stiu daca o ai instalata la tine
|
:( n-am vazut in lista aia CDV pe 2.0... si nu stiu exact de ce, dar poate va ajuta in stabilirea unei cauze a problemei, mi-a "sarit" pur si simplu de vreo 2 ori din viteza I, in care nici nu intra uneori...ca si frecventa, sa zic asa, cam la 100 de incercari, in una nu intra nici de-a naibii, trebuie sa o las sa se miste macar 5 cm, apoi sa bag iar in prima...
|
Quote:
|
wow...Frumos tare cu exceptia jantelor!
Intru la Bmw ma uit si cand vad ...E85, la care eu in gand....ce masina e asta frate...si apoi am vazut Z4 :lol: E frumoasa foc masina. Sa o stapanesti sanatos si fara nici o zgarietura:-P |
sa o stapanesti sanatos si sa-ti poarte noroc ca deh tocmai ti-ai luat aspirator d femei:twisted:!! cat despre jante fa-le si tu d iarna ca alta alternativa nu prea exista...:D
|
multumesc pentru urarile de bine! same to you! :D
eu initial am luat masina asta ca o masina de plimarici si agatzat, eventual... si ca sa inchei odata pentru totdeauna micul razboi bmw-honda... ca honda e cel mai mare producator de motoare din lume, ca vtec-ul rupe, ca asa si pe dincolo...concluzia...masina de iarna si de mers in excursii...honda accord... care fuge ea binisor pt 2.0, dar stock, sub 8.8 nu scoti cu ea... si asa ajung sa-mi iau z4 pt plimbari, ca dupa sa ajung sa constat ca fuge bine rau pt 150 de cai... pe carte e trecut 8.2, dar cred ca scoate 7.9-8 secunde... si asa ajung la concluzia ca ar fi fain sa o tunez, nu de alta, dar avem in Iasi un accord 2.0 modificat, care ajunge undeva peste 2.4 stock... si care tot a batut lumea in stanga si in dreapta, inclusiv un tt tfsi de 200 cp, o integra de 180, etc... eu ma asteptam sa mi-o iau pe 400 m cel putin la 2-3 masini diferenta, avand in vedere ca cu accordul meu stock imi da cam 4-5... dar surpriza, diferenta a fost de aproape 4 metri, in conditiile in care ceva imi inneaca la demaraj, nu stiu exact ce :( sper sa aflu...si sper sa gasesc o evacuare si o admisie pentru motorul asta, ca majoritatea sunt pt 2.5-3.0, n-am gasit mai nik pt 2.0 :( |
fratioare si eu kut in disperare hard top pt z4 meu...ca nu-mi vine sa arunc cu sutele d milioane p unu nou + vopsit:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning