![]() |
question :D
Conteaza ce masina ai pt a fii membru INSOMNIA?eu am o supernova cu un oarecare tunning exterior si interior
|
:lol: :lol: another one bites the dust(a) ! :) :lol:
|
foarte tare...
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
bites the dust real hard :lol: :lol: sa zicem doar ca e un club mai exclusivist ;) |
Re:
Quote:
|
Deci ...
Da, contaza masina, dar nu NUMAI. Conteaza si soferul. Si de obicei dureaza ca sa intrii ... adica nu e un zii si esti in club ... Trebuie sa vii, trebuie sa vorbim, sa ne cunostem etc ... Dar da ... primul pas sa devii membru este masina ... si ar trebui sa fie ... modificata/sau sport ... Avem si masini, care nu sunt nicio foarte tunate si nicio foarte puternice ... de exemplu acum 2 saptamani a intrat in club Face, cu Clio 1.4. El a castigat increderea ca persona. ... nu e usor sa intrii ... va zic de la inceput! Cine ar vrea sa intra, uitati-va aici! Quote:
|
pai si cam ce inseamna sa castig increderea voastra?sa dovedesc k sunt de treaba...k particip la curse?sau ce?scuze k pun asa multe intrebari...da chiar imi doresc sa intru in acest club...
|
man...insomnia e un club mai special...intri greu in el...sunt oameni mai diferiti...trebuie sa fii apropiat lor :wink: si nici mashina ta nu prea te ajuta sa intrii
|
Sunt doua moduri prin care poti sa incepi:
1. Cunosti pe cineva din Insomnia si vorbesti prin el 2. Email |
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning