![]() |
vand lancia delta evo 2 pentru recarosare
4 Attachment(s)
Vand Lancia Delta Integrale Evo
An fabricatie 1991, 2000 cc, 285 cp, 16 valve, caroserie neatinsa, trapa, piele, motor nefunctional(de fapt calculatorul masinii trebuie schimbat), pentru piese. este vorba de masina adevarata de curse. contact: [email protected] :!: |
Re: vand lancia delta evo 2 pentru recarosare
La ce bani?
|
2700 euri, da-i fara acte doar masina!
|
negociabil!
|
ce e stricat la motoru ala ? :D ... ii beton mashina aia .. de ar mere... iuiui ...:D
|
Mai baieti , cum sta Lancia aia acolo trista si nimeni n-o ingrijeste.. Cum au putut sa o lase in paragina, mare pacat. Mi-e mila cand ma uit la poze..
Hai nu se incumeta nimeni ? |
Dupa cum bine intreba un coleg forumist.......motorul ce are? Adica ce e defect la el?
|
a scris mai sus
computerul...dar e dubioasa masina fara acte ! |
e pacat ca nu are acte.. daca avea acte o luam instant... doar un calculator d-ala nu poate fi super scump ... si cu cateva mii de euroi ai o racheta de mashina ....
|
pacat de ea.sta in paragina acolo.
|
Dupa cum arata, masina sta de cel putin un cincinal pe dreapta..... aciditatea uleiului si rugina din motor cred ca a rapus-o deja... adio cilindri etc... si sigur gasesti multe generatii de sobolani in ea...
Se poate face masina din nou dar inseamna munca de sisif si bani cu lopata. Parerea mea: pret nejustificat de mare. |
stiu masina......a stat vreo 9 ani in curtea unei intreprinderi!!!
@yknot cred ca la un moment dat ai vrut sa o cumperi tu..... Foarte multi bani e masina mai ales ca a stat cu burta pe pamant atat amar de vreme!!! Oricum bafta la vanzare |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning