![]() |
Porsche 911 Carrera S - Police Car
4 Attachment(s)
Cu ocazia inceperii in Germania a unei campanii denumite \"TUNE IT! SAFE!\" , ce are ca scop promovarea tuningului in conformitate cu legile de siguranta rutiera, politia din Germania a fost inzestrata cu o supermasina.
Aceasta este Porsche 911 Carrera S, preparata de TechArt. TechArt au pus un kit exterior dezvoltat in urma a numeroase teste in tunelul aerodinamic. Jantele sunt: 235/30 ZR20 si 305/25 ZR20. Pe langa tuningul exterior puterea motorului de 3.8 litri a fost urcata la 370 bhp. Suspensia este reglabila. Viteza maxima atinsa este de 300km/h. Acceleratia 0-100km/h este de 4.5 secunde. O placere sa fi urmarit de o asemenea masina cand ai \"calcat stramb\", nu? :D |
Campania TUNE IT!SAFE e pt mine o campanie anti drog :-D .........
|
ma fuk politzay :))
|
Frate cred ca e smecher sa te urmareasca un dasta cand ai trecut cu 200 pe langa el si tea prins din urma. Ma rog ca porma tre sa te cam scremi sa scoti banii de amenda da e super.
|
deci cred ca politzishtii aia se roaga la Dumnezeu sa treaca unu cu 200 pe langa ei :) in fiecare zi :)
deci imaginatzi-va sunetul unui Cayene de 5 ori mai tare shi acceleratzia dementziala de undeva la 4 secunde 0-100...eu nu m-ash rabda sa nu ii dau toata ziua ture pe highway :D |
sper sa nu fie curcanii buni piloti :D
altfel ... iti trebe' lamborghini sa scapi de ei :D |
Asta cam asa e dar canditiva la politaii aia italieni cu galardou de aia ce sa mai zic. Cine nu iar da ture unei masini ca aia chiar si de politie. Adik e pre tare frate. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
a fost si la stiri :) despre asta
a fost si in filmu ala autobahn raser :D un carrera politie :D |
Re:
Quote:
vere mashina asta face suta ~4 secunde...shi urca peste 300 Km/h....un lamborghini este un rival direct pt mashina asta...poate chiar mai slab...deci nu ai cum sa scapi cu un lamborghini de ashtia...sau invers |
da ma da macar te distrezi 10 minute sau pana se termina un rezervor :D
|
Re:
Quote:
|
din cate stiu io este un singur galardo si intradevar a fost primit de italieni cu ocazia unei sarbatori a politiei sau cam asa ceva. oricum aia primesc ceva, noi ce primim loganuri??? pai daca ai un BMW ce sa se puna cu tine.
scuzati offtopic |
in germania porshe, in italia gallardo, in america am vazut dodge viper shi un ferarri f50.. ce dreq mai vrei..
|
Re:
Quote:
vrei sa ne dea si noua lambo sa te prinda unu d'ala pe strada ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zi merci ca gaborii nostri primesc loganuri |
la noi print-o minune , sa zicem ca ne doneaza germanii sau italienii unele din masinile de mai sus , cum au intrat in tara si s-au oprit - le-au si furat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning