![]() |
LOGAN DE 1,5 DCI LA 85 CAI....PARERI
stergeti postul asta...n-am lok de voi astia k bmw-urile din germania masina romanului ,...... dar AM BMW.
Sunt incepator pe forumu |
Re: LOGAN DE 1,5 DCI LA 85 CAI....PARERI
pai c se poate spune.....ai facut o alegere buna...la banii care iai dat poate chiar cea mai buna
|
Quote:
p.s. cre ca ai gresit topicul , aici in general sunt prezentate lansarile noilor modele |
parerea mea e ca nu stii sa postezi. nu intrebi ce parere are lumea de masina ta la "Noutati auto"
si faptul ca i-ai dat 150km/h cand masina nici nu are 1000km nu e un lucru inteligent sa stii |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/98089-logan-2008-1-5-dci-85-cp-partener-3000km-bord.html |
Cel mai penibil post de pana acum. Ok la banii aia daca te uiti pe alte thread-uri iti luai un kia pro`ceed 1.4 benzina de 109 cai parca si tot cu dotarile astea.
Masina se intapa bine dar are demaraj greoi??? asta nu o inteleg, dar in fine sunt sigur ca voi fi lamurit. Iarasi comparatia cu astra 1.7 ma depaseste, mai ales ca sunt 4-5 versiuni ale acestui motor, incepand cu 80 cai si culminand cu 125. O sa presupun ca te-ai referit la cea de 80 ca altfel nu ai avea sanse. Realizezi ca te lauzi ca ai facut o masina cu 300kg in plus si 5 cai in minus? Ma asteptam la ceva cel putin egal. Apropo si eu sunt foarte curios daca e asa tare masina de ce o vinzi? Si nu in ultimul rand sa revii cand ii dai vreo 190-200 ca 150 prinde cu usurinta si batrana mea de 14 ani cu motor de 1.1 si 200 000 km ;) |
1....am dat 11300 +reducerea de 600 euro tipule
2 nu fa tu comparatie intre un logan de 1,4 75 cp si un logan 1,5 85cp sa fim seriosi,nu cred k ai condus vreun logan daca ai dat asemenea raspuns ":D 3 masina o vand deoarece trec printr-o criza financiara si vreau sa plec din tara la parintii mei.florin |
Am condus modelul asta (varianta asta de motorizare) si eu zic ca merge ok, e destul de puternic.Mai mult nu prea stiu decat din auzite.Am avut o cunostinta taximetrist.Suspensiile moi nu ii permiteau un condus nu stiu cum de sportiv ( la o curba luata mai tare spunea ca reuseste sa desprinda putin rotile din exterior de pe asfalt).In schimb de consum era super-multumit.Avea de asemenea vreo 45k de km cu ea fara vreo problema.Cam atata stiu.
|
cate zile ai tinut masina ? :)) poti da raspunsu si-n ore:)
|
ma intrebi asa la mijto :))) ei bine o am de 3 luni.
|
e un thread facut mai la caterinca, propun mutarea/stergerea lui
|
Quote:
|
sustin propunearea lui anaconda...
|
habar naveti cei k voi,...eu va cer un sfat o parere de noua achizitie a mea.Si ak sa-mi spuneti cati dintre voi ar vrea sa-si ia un harb din germania an 2004...06 sa dati 12,13 mii de euro iar km la bord nu cred k gasiti sub 130 mii la anii acestia.iar in momentul aducerii in tara treb sa te asiguri k o s amearga bn ceva timp inainte si te gandesti sai schimbi curea de distrib.....si alte porcarii ca nu stii ce aduci de acolo. fata de un logan nou indiferent de motorizare .Ceea ce eu garantez k cel putin 5 ani nu veti schimba mai nimik la ea decat filtru de motrina ,schimbul de ulei.........asta vo garantez eu ...tatal meu e taximetrist si are 140 mii la bord in 2 ani si nu ia schimbat aproape nimik decat cureaua la 90 mii ,filtrul de motorina ,pneurile,si filtruld e aer ......asa ca lasati abureala voastra k bmw-urile voastre cu n- de cai putere ce consuma 10 kg+o galkeata.florin
SCUZATI INCEPATORII.:) |
Quote:
Si ce sa fac tipule cu kia 1,4 pe benzina 109 cp ...la cat ma duce consumul ?????.....ca la cat merg eu cu masina ar trebui sa o vand si sa-mi iau cal cu caruta,precizez k la loganul meu pun motorina de 2.5 mil/luna si ma plimb 2 luni lejer la un consum de 5% ca att imi ea /a %.florin |
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning