![]() |
NR1 vs NR2 vs NR3
imi invit adversarii sa raspunda la provocarea de a stabili ierarhia sub acest topic.
PS: interesanta ideea de a aduna toate provocarile dintre subaristi sub acelas topic. |
Re: NR1 vs NR2 vs NR3
Quote:
Pe mine nu contati, sunt sofer de duminica si nu fac frata la mai mult de 400m si aia pe spatiu inchis. :lol: :lol: :lol: |
Acum am inteles de ce toate cursele LR sunt duminica... :lol: :D :lol:
|
eu zic sa terminati cu \"versus\" !!! NU E UN VERSUS.
Omul spune in primul topic ca e o provocare. Ce naiba, ne jucam cu jucarii? |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: tare faza Oricum sebi, ma indoiesc ca te poate considera cineva sofer de duminica, poate unii te considera mai putin sofer decat sunt ei dar e diferenta mare. oricum tare replica lui sevi. |
Bun topic, :D Cand si unde vrei sa facem Andrei.
|
imediat ce imi iese masina din service! sapta viitoare!
ASTA DACA NU MA MAI INTARZIE NICK CA TE 3 LUNI NUMAI ASTA FACE ! |
Re:
Quote:
Eu ma consider un modest pilot-sofer de duminica si oricum pe nimeni nu ar tenta o astfel de intrecere cu mine. Cine vrea sa stie cu cat e mai rapid fata de un sofer de duminica. :wink: |
Glumeam pe baza 'seriozitatii' tale. Daca vrei ceva de duminica te astept de la anul la VTM debutanti, e nostim si se vede soferul din tine, Andrei a incercat si a castigat :oops:
|
Re:
Quote:
Sebastian nu e interesat de afirmare, vrea doar circuit. |
Daca spui tu....
|
Re:
Quote:
SI-L SALUTI DIN PUBLIC..... :)))))))))))))))))))) :wave: |
Esti total pe dinafara. Mai citeste si tu clasamentul la N2 si mai vorbim.
Am mai spus daca ai ceva cu mine pune pe privat. Fii barbat. |
E posibil ca datorita oboselii sa nu-ti regasesc numele pe lista. Daca cineva gaseste SEVI IVAN, aratati-mi-l si mie.
http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...ament_cnr.html N-am ce sa-ti spun pe privat! Lasa-i sa vorbeasca, pe oamenii care au habar si sunt in domeniu, destui oameni si-au dat seama ce fel om esti. Ce masini ai facut tu? Auzeam ca te-ai ocupat de Cielo al lui SEBASTIAN, asa e? Ilie, mecanicul care a facut masina aia, e de alta parere... |
Inchis si topicul asta.... ca nu a dus nicaieri... ci la discutii paralele!
Daca apare ceva concret referitor si vreti sa postati, dati PM la mine sa redeschid! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning