![]() |
Opel Astra Bertone
6 Attachment(s)
nu cu mult timp in urma mi-am achizitionat un opel astra bertone 1.8 16v si 135 de cai
masina pentru moment este stok dar v-or urma cateva schimbari. astept pareri,sugestii,critici! ms frumos |
Re: Opel Astra Bertone
Sa o stapanesti sanatos , cat despre modificari nush cu ce sa incep ... ca de terminat nu o termini niciodata :)
|
astazi i-am schimbat placutele de frana i-am pus placute FERODO si grila fara semn de la JOM :D o sa adaug si poze
|
1 Attachment(s)
poize cu grila
sper sa va placa |
e foarte frumoasa masina dar daca este stock are 125 de cai.
|
Quote:
|
are cineva bara fata de opc ?sau alte accesorii opc?sau irmscher?
|
lasa-i bara asta ca e superba. punei alte jante, eventual cele de turbo. cu folii ar arata mult mai bine. pune-i faruri cu lupa...
dupa, gandeste-te la alta bara :P. ft frumoasa masina. sa o stapanesti fara incidente |
jante am sa-i iau dupa iarna ca nu are rost acum iar la farurile cu lupa...nu-mi plac mai frumoase sunt astea stock sau alea cu cercuri...nu-i bmw sa aiba cercuri:)
ms frumos sper sa nu mai am incidente cu ea |
nu nu...fara cerculete pe bertone. sunt cele cu lupa, mi se pare ca erau din fabrica pe motoarele mai puternice. o sa caut exact la ce ma refer si iti arat :P
nu ai idee cat de mult imi dorect un bertone :P l-as tine drept bibelou :d |
si eu o tin ca pe un bibelou ca si eu mi-am dorit f mult
ok astept pozele |
http://www.postimage.org/image.php?v=gx1zo8Pi
si e cnva care vinde si bara asta cu 7 mil pe forumu asta sa te uiti la faruri :P |
stiu farurile nu prea imi plac...
dar in fine fiecare cu gusturile lui |
salut
ai ide ce euro are sau ce euro da astia de la rar la un bertone 1800 16v 2001?? |
euro 4 mie
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning