![]() |
Nissan 370Z x6
9 Attachment(s)
original 1
ace axel 2 blu macca 3,4 darius 5 evolutione 6,7 mba 8 radu3 9 stiti deja, votati ce va place! |
Re: Nissan 370Z x6
Am votat mba...chiar daca a fost cu tableta si unii s-au opus, mie mi-a placut cel mai mult, si zice acolo sus "votati care va place mai mult".
In rest, ce pot zice: Ace Axel: frumoasa revenire, te mai asteptam ;) blu macca: frumos, dar in orice caz nu cea mai buna lucrare a ta. darius: daca semana mai mult cu 370z era si mai bine :P evolutione: frumos, diferit de ce am vazut pana acum la tine...bafta in continuare Bafta tuturor si pe luni poate vedem noua provocare :):D |
Vot Blue Macca ,,,,,si al lui mba este reusit dar cred k ar trebuii sa ne limitam la creion .......marker etc ...
|
Blu' are ceva mai tare :P
Mba a facut o lucrare super! Arata aproape la fel de bine ca Z-ul de la blu'... |
Eu oscilam intre ace si alex :(( chiar nu stiam ce sa aleg, 2 lucrari foarte bune, 2 abordari diferite....
-pana la urma votez ace axel ps:88viewers si 8 voturi |
mie imi plac toate sincer.......dar am votat blue macca fiindca a avut rabdare sa o faca din mai multe unghiuri si pentru k e destul de atent lucrata....felicitari
|
mie imi place cea rosie...vorbesc serios:)....radu are votul meu....sa nu credeti ca am alte motive...dar imi place:)
|
votat blu macca ....
imi place ideea, imi place realizarea |
MBAule...am zis eu ca esti artist...da esti maestru...deci in ce stil ai desenat 370z ala...si celelalte lucrari sunt bune...da si femeile recunosc intre ele cand vad una mai frumoasa deci ;)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning