![]() |
BV - 4SS - FUN
2 Attachment(s)
cica am fost in BV si a plouat! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
din pacate a fost cam prost asfaltul in ambele parcari, dar... WE HAD FUNNN!!!!!!!!!!!!!!!!! si rezultatul 2 roti incinse :) pace.. |
offf... imi aduc aminte anul trecut ce faceai cu dacia saraca...
nu merita dieselul asta asa ceva :) |
hai mai ca doar un pic asa...
orikum mai aveam putin si boram cat m-am invartit cu ea :)) |
acu am vazut si eu filmuletul, si vad ca te-ai apucat dinou de balet
|
parcare BV se cheama OFFLINE :D
Incearca sa revii ONLINE :wink: :twisted: |
da Doamne sa vina odata zapada aia k ma mananca (fran d) mana.....
d c ai pus tu filmuletul asta nu stiu doar asa sa ne faci in ciuda....nu? |
la mine e asa in fiecare zi cu ploaie dupa ora 22:30 :D baietii din pescarushi stiu de ce :))
|
cum se numeste mel aia d p fundal?
|
melodia se numeste : Nikkfurie - The a la Menthe
PS: acum 5 min m-a oprit politia ca ma dadeam cu frana de mana in fatza parcului Carol :) nu am dat permisul :) si m-am ales cu o amenda de 1.400.000 sau 500.000 in 48h.... pt permis si centura... :) mare magarie I love da police :)) deci nu va fie frica :)) trageti frana de mana la maxim :) |
Buey, a venit iarna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Trebuie sa facem niste FUN in Bucuresti, acum pana nu se topeste de tot. Sariti cu propuneri :roll:
|
propun o parcare :) nu drum public, pentru a evita amenzile de rigoare :))
|
poligon la ilioara....pe seara...cand nu e nimeni...e mare spatiul....putin la intrare si stai cat vrei.... :idea: :?:
|
nu e bun.... e varza pe jos... mai sunt si pietroaie o gramada.. plus cauciucuri aiurea... nu e bun !
|
eu am incercat aseara cu gaby (felicia ) si apz-u cu fordu pe la cet vest super tare a iesit aseara poate incercam si diseara :D
|
1 Attachment(s)
nu prea am avut cu ce filma da ma rog am incercat si noi cu telefonu
:lol: |
All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2025 4Tuning