![]() |
Masina mea Old School - Opel Manta, an 1977
8 Attachment(s)
am avut 3 pana acum :) la asta m am oprit.....mai am de montat bara de fatza si e gata...ultimile poze sunt cu tel facute si nu se vad asa bine ...
|
Re: Opel manta 77
Foarte frumoasa, ai facut o treaba excelenta. felicitari.
|
Re: Opel manta 77
1 Attachment(s)
ms.....dupa iarna..ma apuc iar de ea...motor 3000 24v ...si cat mai multe modificarii.o sa revin cu poze ..cand montez si bara..
|
Re: Masina Mea Old School - Opel manta '77
1 Attachment(s)
Frumoasa masina.
Eu zic sa ii innegresti f putin stopurile...ar da mult mai bine. Atasez si o poza, care poate iti va da de gandit....;) |
1 Attachment(s)
Nice ride !
PS: poza lui Xdriver e mai ok aşa, zic eu :) |
pai asta vroiam sa fac...oricum ms:)o sa revin cu poze ....cand pun si bara de fatza...dak am timp chiar azi....
|
super super masinutza...:peace:felicitari:peace:imi place la nebunie:pistoles::pistoles:
p.s. am si eu o manta in lucru o fac dtm:workout:...asta mai incolo sa termin lastunelul:-P:-P |
:) ms ..am vazut ca te ai apucat de un lastun:)chiar sunt curios cum iese:)
|
si eu sunt curios cum va sta pe strada ca am pus suspensia de pe renault 5 gt si e foarte rigida:D:D:mrgreen::mrgreen:
|
Arata superb de bine, frumoase jantele.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
|
ms frumos....la fel si tie
|
salut...am vazut masina e pe partea stanga cum vii dinspre viilor spre liberty ....arata foarte bine si mai este una galbena dar aia e dezmebrata:P....mai sunt si alte masini old pe acolo spre exemplu vreun capri sau tauns ceva?
|
Nice ride! Masinile astea vechi au ceva care atrage. Nu se compara cu plasticele.
|
1 Attachment(s)
pai alea 2 sunt ale mele :) ....asta rosie inca nu are bara pusa pe fatza.... si aia galbena arata asa..acum cateva luni
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning