![]() |
[My Scoot] Ditech
12 Attachment(s)
salutari tuturor, dupa multa vreme ce am bantuit pe aici pe forum
uitandu-ma la motoarele si scuterele altora s vazand care ce modificari a facut m-am decis sa imi prezint si eu mobra :lol: Este vorba despre un aprilia sr ditech (injectie pt cine nu stie ce inseamna) care sa nascut in anul 2001 in luna octombrie Eu sunt al3lea proprietar (primul a fost un mosulet din italia care a cumparato din magazin pentru a avea cu ce se duce pana la lucru si inapoi, am inteles ca locuia la distanta mare sau ceva de genu, in fine) pe urma un prieten a cumparato de la el,avand scuterul in acel moment aproximativ 10-12.000km asta fiind prind primavara lui 2006, el inmatriculand-o direct la politie (in caz ca o sa ma intrebati de ce are numere preferentiale) eu in vara acestui an am cumparat-o de la el, la inceput fiind mai greu cu ea, deoarece era pe injectie, eu pana acum avand doar pe carburator si eram curios de ceva nou :) desigur nam putut sa nu o las asa stock deocamdata are: Ambreaj complet malossi (nu am poza cu el, dar cu prima ocazie cu care trebuie sa desfac capacul am sai fac o poza) role variator malossi 3.5 grame burete filtru de aer malossi placute frana malossi fata/spate curea malossi planuri viitor: o toba completa leo vince zx/tt nu conteaza variator complet polini evo sa ii dau jos bordu si sa ii montez o pipa si un ghidon sport iar acum sa nu va mai plictisesc, pun niste poze, de cand am luat-o pana acum astept pareri si si critici :-P |
Re: My Ditech
nu ma prea pricep eu la asa ceva...da e foarte tare ;) bafta cu planurile de viitor;)
|
Pfffffffffff da mult ti-a trebuit ca sa iti prezinti mobra :D
Ma bucur ca ai facut thread!!!!!!!! In legatura cu modificarile ulterioare...........sper sa ajungi la capacitatile unui Hayabusa:-P glumesc Bafta Aditzu :D |
frumos... burete filtru de aer malossi
placute frana malossi fata/spate curea malossi astea miar pica si mie bine ;) |
Quote:
|
dar de un Yamah R1 sau de un Kawasaki ninja zx10r ce zici? :>
|
Quote:
la primavara sar putea sa urmeaze o schimbare (speram) da pana atunci mai vedem ce si cum |
Upgrade:
role malossi de 5.5 grame |
Hmmm ce anume sunt alea???
|
iti zic pe mess:D
|
4 Attachment(s)
and some tuning for today ....
scuzati pt claritate |
nu imi place :P
stiu un sr aici la mine... dar are "ghidon" calumea (tuning)... fara cabluri pe el si alea de la frana (lichidu)... sunt doar 2 cabluri care erau de la frana :P |
Quote:
|
Scuterul are km pana la 80 ?
|
120, de ce?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning