Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   MADE IN ITALY (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/97704-made-italy.html)

Krysty Balboa 15-11-08 21:20

MADE IN ITALY

20 Attachment(s)
imaginatie bogata au si italienii,dar mai presus de toate si "posibilitati"mai multe...oricum ceva frumos prin zona respectiva...aproape de Firenze

alex vt 15-11-08 21:23

Re: MADE IN ITALY

frumos de tooot

JohnnyX 15-11-08 22:56

BMW-ul argintiu e.... :shock:. Banuiesc ca e M3...:shock:

ESPinoza 15-11-08 23:20

ce ma bucur sa vad ca si italienii au kitchurile lor :D

°SFC° 15-11-08 23:39

Parerea mea e ca italieni stau cel mai prost la capitolul tuning! Stau de atatia ani in Italia si foarte rar am vazut o masina modificata cu bun gust.

Numai bine.

~ EWN ~ 16-11-08 04:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by °SFC° (Post 1866545)
Parerea mea e ca italieni stau cel mai prost la capitolul tuning! Stau de atatia ani in Italia si foarte rar am vazut o masina modificata cu bun gust.

Numai bine.

Crezi?

Nu ai vazut masinile din Spania inca :)))) au la kitschuri o gramada (majoritatea Leon, Ibiza, Cordoba) dar ce ma mai mira? si Franta si Spania si Italia au acelasi stil de tuning....cu faruri imprumutate de la alte masini, fibra multa, jante cromate cat cuprinde culori vii (aici sunt de acord) si tot asa....unele ies bine, dar majoritatea :???: cel putin mie nu imi plac....:D asta vb-ind de kitschuri, daca am vb-i de masini adevarate....cu siguranta sunt o gramada....700++++ CP....in Italia Spania... :D ca asta de mai jos de exemplu :-).

ionut_cluj 20-11-08 00:32

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1866738)
Crezi?

Nu ai vazut masinile din Spania inca :)))) au la kitschuri o gramada (majoritatea Leon, Ibiza, Cordoba) dar ce ma mai mira? si Franta si Spania si Italia au acelasi stil de tuning....cu faruri imprumutate de la alte masini, fibra multa, jante cromate cat cuprinde culori vii (aici sunt de acord) si tot asa....unele ies bine, dar majoritatea :???: cel putin mie nu imi plac....:D asta vb-ind de kitschuri, daca am vb-i de masini adevarate....cu siguranta sunt o gramada....700++++ CP....in Italia Spania... :D ca asta de mai jos de exemplu :-).

Spre deosebire de romani, care-s maestri in tuning:)
Parerea mea umila e ca nimeni nu-i depaseste la "nebunie" pe suedezi, in ceea ce priveste tuning-ul.

no limits design 20-11-08 11:18

chestia e k la noi ori sunt kitchioase rau de tot ori arata foarte bine....sunt multe masini in romania care arata foarte bine.......

xxdadixx 20-11-08 21:15

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 1866467)
BMW-ul argintiu e.... :shock:. Banuiesc ca e M3...:shock:

Nu e M3.

dog99 21-11-08 09:14

nu e rau.io de cate ori am trecut pe la iei am vazut sincer numai kitschuri

All times are GMT +2. The time now is 12:17.

- Copyright 2026 4Tuning