![]() |
Porsche Carrera 9ff
7 Attachment(s)
Power KW / HP: 620 / 843
top speed / 388 km/h UN LUCRU CARE TREBUIE MENTIONAT SI RETINUT : AU REUSIT SA SCOATA 842 DE CAI DINTR-UN MOTOR DE 3.8 L !!!!! |
pai e cu turbo marit. si din subaru impreza se poate ajunge la peste 600 cp cu blocul de 2.500 cmc.
|
oricum... e tare!
|
eeeee super tare daca a scos 388 km/h si la pretul la care se vinde tot super tare e si 9ff vine de la de Foarte Furioasa :lol:
|
este super mashina si da intadevar este o performantza sa scoata dintr-un 3.8 l un motor de 842 de cai putere...
ptr mine ramane o intrebare eterna daca se pot scoate asemena performantze dintr-un mototr relativ mic...de ce americanii au motoare de 5.0 ; 6.0 l(de litraj mare)ca sa fie unici? :lol: |
primul porshe care imi place cu adevarat.. 8)
|
americanii sunt prea prosti sa scoata putere mare din motoare mici....crek cand cumpara masini europene se uita ca dobitocii la motor.. :)
|
la americani e alta conceptie..o alta mentalitate fata de japonezi/europeni...totul e mai mare...un motor mai mare e mai fiabil ca unul mai mic, nu e fortat la turatii mari asa de mult ca unul mai mic...si au cuplu imens...NU sunt prosti americanii..lolz
sunt o carca de firme de tuning in america de fac nebunii despre care nici nu s-a auzit, doar ca mentalitatea lor e mai lejera...ca sunt multi care s-au orientat pe japoneze, pe motoare relativ mai mic e altceva... |
pai cand am zis ca sunt prosti ma refeream la mentalitatea lor nu la faptul ca sunt prosti pe bune.. :)
|
Re:
Quote:
80 % din populatie de origine americana este cum s-ar zice redusa mintal si nu exageraz sau inventez ...multe lume spune nu numai eu ... in concluzie ...gloata este la fel de proasta ca si la noi ..fie ea in america , Romania sau Irak .... |
scuze daca sunt offtopic dar..romanii nu sunt prosti :D ..poate americanii dar romanii nu:)..noi nu avem mijloacele necesare..daca le aveam cred ca faceam multe :lol:
|
As prefera asa ceva in loc sa-mi iau veyron sau mai stiu io enzo etc :D Parerea mea ! in primul rand economie de lovele si in al doilea rand satisfactia e mai mare :)
|
Arata super!
Era mai demult un reportaj pe DWtv cu masini de la 9ff. Porsche-ul din imagine trebuia sa atinga 400+ km/h,dar i s-a rupt eleronul. |
Problema cea mai mare este: pentru cat timp 850cp? In F1 au 900 pt 300km, in Nascar pt 500mile, cine ar cumpara o masina de 1000cp care dupa ce mergi la mare trebuie sa te intorci cu trenul? Glumeam... E un grafic care arata uzura dupa nr de ore de functionare, iar la cilindreea asta dupa 10-15 ore mai ramai cu 400-500cp ceea ce este la fel cu seria, si nu dai 30000euro.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning