![]() |
/ schimb BMW E46 318i
20 Attachment(s)
VANDUT!!!!!! ROG NU MAI SUNATI! ROG UN MODERATOR SA STEARGA/INCHIDA THREADUL!!! ce trebuie sa fac sa-l inchideti ? |
Re: Vand/Schimb BMW e46 318i
1 Attachment(s)
am uitat sa adaug modelul de jante originale pe 15.. atasez modelul aici, cu scuzele de rigoare proprietarului masini :)
De mentionat: Masina se poate vedea in Iasi! |
up dinala.. :)
|
up :)
LE: pret nou.. 6300 euro! |
ap...
|
1 Attachment(s)
avizul de reparatie + up :)
|
ap :)
|
masina nu se mai vinde cu aviz... se vinde asa cum este, cumparatorul repara masina singur.
pretul de vinzare: 5800 euro pretul pentru schimburi: 6500 euro. o dau si schimb pe schimb, daca masina face 6500 euro. <rog un moderator sa schimbe pretul din topic, multumesc> |
22 mil in care au fost incluse toate piesele noi, materiale, vopsea, indreptat... dar fara manopera. mie mi-a convenit.. :) la reprezentanta la bmw cred ca se ajungea undeva la 50-60 mil.. aia au ora de manopera 160 ron :) dar singuru dezavantaj care-l ai atunci cind nu repari masina la un service recomandat de asigurare, e ca platesti toata reparatia din banii tai, si doar apoi firma de asig. iti deconteaza.
am facut un calcul.. reparatia ajunge undeva la 500 euro. 200 euro o usa la dezmembrari si restu de 300 indreptat si vopsit. daca nu o dau pina de sarbatori, cred ca o pastrez :) |
e la barajul de la raul mare, sau ceva de genu.. prin judetul hunedoara.
la 5800 n-o mai dau si reparata.. la pretu asta cumparatoru isi face masina singur :) 2 luni a stat masina la vinzare cu avizu de reparatie, nu a vrut-o nimeni, atunci am fost si mi-am luat banii de la asigurare. |
ap, de 1 decembrie :)
|
hai sa iti dau o mazda 6 dami un add aventtini_clan Daca vrei sa vezi ceva despre masina vezi ca este mai sus printre primele 6200 2005
|
Quote:
|
Re: / schimb BMW e46 318i
|
Re: / schimb BMW e46 318i
majorari de sarbatori :)
pret nou: 7000 euro neg. mai bine o pastrez, decit s-o dau pe nimic. LE: accept schimburi numai si numai cu pisici (e36) coupe sau touring, cu conditia sa aibe motoru de la 2000 in sus, sa fie benzina, si inscrise :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning