Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Febletzea mea ! (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/97587-febletzea-mea.html)

BogdanBless 14-11-08 18:00

Octavia II 2.0

4 Attachment(s)
In primul rand salut baieti , bine v-am gasit , sunt de ceva vreme pe forum dar nu am facut posturi , eram doar in scopuri informative :)

Am si eu o Octavia 2 , 2000 TDI,140 cp,an 2004,full option,jante 17'',masina este inca in leasing mai am 1 luna :) ,sper sa va placa

18_NYK 15-11-08 20:28

Re: Febletzea mea !

Salut! Frumoasa foc masinuta;) ....seamana cu a mea:lol:,numai ca tu ai xenonul. Cum se comporta masina acum dupa 4 ani??? Apropo de xenon,tu l-ai pus de cand ai comandat-o???eu am facut mare greseala sa nu-l pun si acum...
P.S Acum am observat...de ce ai capota gri??

BogdanBless 19-11-08 19:06

salut , ms frumos , merge excelent , sincer inainte sa devin conducator de o2 nu o consideram "masina" ... acum pot spune ca sunt indragostit de ea :) , xenoanele sunt din fabrica , iar pe capota am pus imitatie fibra de carbon,in realitate se vede mult mai bine .

eddycdk 20-11-08 06:11

bine ai venit p-aici! :-)
faina masina...
si eu ma gandeam ca se vede m bine in realitate folia de pe capota!

BogdanBless 20-11-08 11:17

ms :) ti'am dat add . sper sa ne vedem in timp scurt la o vb;)

BogdanBless 20-11-08 11:18

stie cineva daca prin taierea unei spire de la arcuri v'oi avea probleme ?

eddycdk 20-11-08 12:33

Quote:

Originally Posted by BogdanBless (Post 1875884)
stie cineva daca prin taierea unei spire de la arcuri v'oi avea probleme ?

cred ca da...nu e o idee buna!
exista arcuri sport ( -15mm, -30mm ) destul de ieftine!

BogdanBless 20-11-08 15:10

pei sunt rigide si ale mele .. poate nu chiar ca cele sport ..dar ca semi sport sunt sigur ...de'asta intrebam

18_NYK 20-11-08 16:34

Quote:

BogdanBless
salut , ms frumos , merge excelent , sincer inainte sa devin conducator de o2 nu o consideram "masina" ... acum pot spune ca sunt indragostit de ea , xenoanele sunt din fabrica , iar pe capota am pus imitatie fibra de carbon,in realitate se vede mult mai bine .
Cati km. are masinuta?? Am ascultat inregistrarea ta,in care turezi tdi-ul:lol:;ai cumva blow off valve??? Am impresia ca ''fasaie'' mai tare !!!

18_NYK 20-11-08 16:54

Quote:

BogdanBless
pei sunt rigide si ale mele .. poate nu chiar ca cele sport ..dar ca semi sport sunt sigur ...de'asta intrebam
Ai cumva sasiu sport?? Are dreptate Edy ,gasesti arcuri sport pana-n 200E care-s mult mai sigure decat sa tai tu o spira celor stock;ma gandesc sa nu ai probleme taindu-le,e posibil in spate,la o sarcina mai mare(2,3 persoane), sa-ti atinga(pneurile)de aripi sau pe fata la virare maxima. Nu sunt sigur la o2. A mai taiat cineva la un BMW(BIG MEXICAN WOMEN) si nu atingea deloc dar mi se pare ca avea suspensie sport stock.

BogdanBless 21-11-08 11:32

nu am blow-off ca m'am interesat si ar dauna turbinei pe diesel , sunetul este de la evacuare .. pe inregistrare nu se aude ft clar .. dar este ceva in genul unui tzipat ft puternic cand schimb vitezele.de sasiu nu stiu , dar ce pot spune e ca am incercat sa pun pe spate pneuri mai late si imi atingeau ..

All times are GMT +2. The time now is 16:04.

- Copyright 2026 4Tuning