![]() |
Octavia II 2.0
4 Attachment(s)
In primul rand salut baieti , bine v-am gasit , sunt de ceva vreme pe forum dar nu am facut posturi , eram doar in scopuri informative :)
Am si eu o Octavia 2 , 2000 TDI,140 cp,an 2004,full option,jante 17'',masina este inca in leasing mai am 1 luna :) ,sper sa va placa |
Re: Febletzea mea !
Salut! Frumoasa foc masinuta;) ....seamana cu a mea:lol:,numai ca tu ai xenonul. Cum se comporta masina acum dupa 4 ani??? Apropo de xenon,tu l-ai pus de cand ai comandat-o???eu am facut mare greseala sa nu-l pun si acum...
P.S Acum am observat...de ce ai capota gri?? |
salut , ms frumos , merge excelent , sincer inainte sa devin conducator de o2 nu o consideram "masina" ... acum pot spune ca sunt indragostit de ea :) , xenoanele sunt din fabrica , iar pe capota am pus imitatie fibra de carbon,in realitate se vede mult mai bine .
|
bine ai venit p-aici! :-)
faina masina... si eu ma gandeam ca se vede m bine in realitate folia de pe capota! |
ms :) ti'am dat add . sper sa ne vedem in timp scurt la o vb;)
|
stie cineva daca prin taierea unei spire de la arcuri v'oi avea probleme ?
|
Quote:
exista arcuri sport ( -15mm, -30mm ) destul de ieftine! |
pei sunt rigide si ale mele .. poate nu chiar ca cele sport ..dar ca semi sport sunt sigur ...de'asta intrebam
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am blow-off ca m'am interesat si ar dauna turbinei pe diesel , sunetul este de la evacuare .. pe inregistrare nu se aude ft clar .. dar este ceva in genul unui tzipat ft puternic cand schimb vitezele.de sasiu nu stiu , dar ce pot spune e ca am incercat sa pun pe spate pneuri mai late si imi atingeau ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning