Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Pagani Zonda S roz! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/97540-pagani-zonda-roz.html)

boy_wonder 14-11-08 10:35

Pagani Zonda S roz!

2 Attachment(s)
Oare de ce si-ar vopsi cineva un supercar exclusivist ca Pagani Zonda S in roz??? Pai raspunsul simplu este pentru ca poate. Si inca ceva, acest "Barbie" Zonda a fost zarit in Singapore.

Sasha 14-11-08 10:41

Re: Pagani Zonda S roz!

un roz placut, parerea mea...

Georgian_bz 14-11-08 11:12

parca mai conteaza ce culoare este :-)

ERY 14-11-08 11:17

2 degete pe gat...mi-e rau :)

dagosh88 14-11-08 11:20

E un supercar ce mama ei de treaba, macar daca o face roz sa o faca tipatoare nu stearsa asa, oribil.

VaLeX 14-11-08 11:23

cam decolorata masina asta ....parca a iesit la spalat culoarea :lol:

masina da , culoarea sux !

Marius_mym89 14-11-08 11:24

nu e un roz dala deranjant.....merge....;) desi cred ca toata lumea e de acord ca ii statea mai bine neagra cu insertii de fibra de carbon dar.....daca omu asa a vrut...:-P

vlad_ct 14-11-08 12:11

nu e chiar asha urata culoarea ... bine ca e mai stearsa si nu e un roz dala tipator :P poate o fi o gajica care are masina .. :P cine stie ;))

BRAVO 14-11-08 12:13

daca asta este singurul defect al masinii....no problem...merge!!!

UNLORD 14-11-08 12:36

O vreau eu pt prietena mea, sa ma plimbe cand beau si vreau sa ies in oras.

devians 14-11-08 12:58

oricum masina mi se pare urata.. decat puterea aia ma atrage.. deci.. culoarea asta nu face decat s`o faca mai urata.. ;)

madboy 14-11-08 13:24

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1863268)
Oare de ce si-ar vopsi cineva un supercar exclusivist ca Pagani Zonda S in roz??? Pai raspunsul simplu este pentru ca poate. Si inca ceva, acest "Barbie" Zonda a fost zarit in Singapore.

ha, este oarecum amuzanta.... inspre trista coincidenta asta. Atunci cand aparuse pe site acel articol cu "Camuflaj militar pentru Porsche 911 Carrera 4S", am spus urmatoarele: "e kitsch... Dar sigur o sa fie unii care o sa zica: "aaa, macar sa aveti voi unul d-asta" si "voi aveti Dacie", si nu stiu ce.... Astia sunt indivizi d-aia care daca o sa aiba o masina sport mai scumpa, dar culoare roz, sau mov, sau whatever, sa aibe ceva nashpa, o sa zica: "ce conteaza, e nu-stiu-ce marca"....... penibil, parca va si vad scriind..."...

Acum se vede foarte bine ca am avut dreptate! Ziceau unii mai sus: "merge si asa", sau "mai conteaza ce culoate e"... Astia sigur sunt si aia care au votat "merge"... V-as spune eu cate ceva, dar... n-are rost

Georgian_bz 14-11-08 13:28

eu am votat ca e extraordinara

L4uR 14-11-08 13:32

:)).....gay ...:))am votat merge:))pentru masina...dar culoarea lasa de dorit:)presupun ca masina va avea de suferit din cauza culorii:)

spiri14 14-11-08 13:43

leduri ii mai trebuiau si era de.......vis :):):)

All times are GMT +2. The time now is 08:55.

- Copyright 2026 4Tuning