![]() |
Mercedes CLK Cabrio by Inden Design
18 Attachment(s)
Pentru cei care au un Mercedes CLK Cabriolet si doresc sa il modifice in asa fel incat sa arate ca CLK DTM AMG Cabriolet, astazi avem o solutie pentru ei. Mai bine zis, Inden Design are o solutie pentru ei: un wide-body kit ce consta intr-un spoiler fata, praguri laterale, spoiler spate cu difuzor integrat, eleron si bineinteles, aripi evazate. De asemenea, tunerul german a instalat pe cabrioletul constructorului din Stuttgart si o suspensie H&R, un nou sistem de evacuare si jante pe 19 inci incaltate cu pneuri 255/30 pe fata si 305/25 pe spate. Pentru interior, Inden Design ofera un kit din fibra de carbon ce contine 22 de piese.
|
Re: Mercedes CLK Cabrio by Inden Design
mie imi place :D
dar eleronul ala parca nu isi are rostul acolo.... si tobele separate in doua :( in rest imi place.... |
Quote:
|
mie jantele nu imi plac, in rest e ok :D
|
imi place "invazia" de tuning la mercedes-uri din ultima vreme :D :X la modelul asta parca mergeau alte jenti ... alea de pe spate parca sunt cam mici si tobele alea separate sunt tampite rau :P mai bine puneau 4 decat sa le separe asha in rest masina e super :X:X
|
Arata cam ciudat, de fapt se vede ca nu e ce vrea sa fie.
|
In ultima vreme cam prea multe Mertane Tunate... Cred k va ramane in urma cielalti constructori :P
|
frumos dar chiar nu cred ca eleronul is are rostul la o decapotabila,in orice caz nu merge la modelul acesta
|
eleronu ala e in plus nu-si gaseste locu acolo...
|
da da....cum au zis si altii eleronu ala e din alt film....
|
ce naiba sunt alea acolo pe bancheta din spate? zici ca sunt tevi de shotgun
|
Quote:
sau e masina lui James Bond :lol: |
BRRRrRrrRrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... .
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning