![]() |
MPH '05 Car Show
5 Attachment(s)
MPH'05 - se vrea un nou format al showurilor auto!
Se desfasoara: Birmingham - 10-13 Noiembrie Londra - 17-20 Noiembrie \"Gazda\" show-ului este cunoscutul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson. Sunt expuse peste 100 dintre cele mai de prestigiu modele auto din lume, de la modele clasice pana la supercaruri moderne. Partea inovatoare a acestui show este ceea ce organizatorii numesc \"Live Motoring Theatre\", adica o \"piesa de teatru motorizata\" de circa 75 de minute ce combina efecte speciale, show de lumini si pirotehnie, motoare turate, fum de cauciucuri, cascadorii si manevre \"la limita\". Inclusa in piesa este de exemplu o scena 3D in care un Lotus Exige este urmarit de un elicopter de lupta, o batalie intre buggie-uri offroad... Sa ne asteptam la un asemea \"spectacol\" si la noi ??? :twisted: |
ultima poza e super meseriasha...
|
intradevar e meseriasa dar dupa cum observi nus masini scumpe ca altfel nu cred ca le-ar fi pus acolo! oricum sunt masini facute cu munca...sper ca nu-si adune bara apoi! :) mie imi place si fotbalul cu masinutzele! :) misto ! la noi asa ceva no sa vad niciodata cred
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning