![]() |
Masina mea: Opel Tigra 1.6 16v
4 Attachment(s)
Tocmai ce mi-am cumparat aceasta masinuta si sunt mandru de ea, nu am dat multi bani pe ea pentru ca sunt de parere ca detaliile le pot rezolva acasa (cam 2000e a costat), Masina are motor 1.6 16v ecotec, geamuri si oglinzi electrice, aer conditionat plus un mic bonus tobe sport Remus. E adusa de o saptamana in tara dar nu am apucat sa merg decat o zi cu ea pentru ca de azi a intrat in reparatii. Sa vedem ce o iesi :D Trebuie sa o pregatesc pentru rar. Acestea sunt primele poze cu masinuta.
|
Re: Masina mea: Opel Tigra 1.6 16v
Arata foarte bine,si culoarea e frumoasa. Insa nu prea imi place ce vad pe la aripi spate,acele "tribaluri colorate" sa zic asa si mai ales stickerul acela de pe luneta. In rest arata foarte bine,sa o stapanesti sanatos si succes cu reparatiile :)
|
Super man! Sa o folosesti cu placere si fara nici cel mai mic incident! :)
|
1 Attachment(s)
Multumesc :D O sa le dau jos, probabil :P asa am luat masina cu tot ce era pe ea. O sa urmeze mai multe schimbari, din pacate azi ploua si nu pot face nimic :(
|
ce are stricat si ce planuri ai? reparatiile le faci tu?
|
sa o stapanesti sanatos,frumosa culoarea :-)
din ce an e? cat costa taxa pentru ea? bafta |
Quote:
Ehe dar astazi mi-ai facut programare la rar pt 8 dec. Sper sa fie gata. Quote:
Pai in talon (din cate inteleg, ca e in germana) anul fabricatiei este 94 ceea ce inseamna ca taxa e 290 e si ea a fost inmatriculata in 95 de unde rezulta ca taxa este de 460 e. O sa vedem ce zic baietii de la rar. |
Frumoasa masina....imi place culoarea mult....
Bafta in continuare..si cati mai multi kilometri fara evenimente neplacute |
E prea adevarata masina...culoarea...modelul...motorizarea...ce mai vrei??? spor la reparatii si la tunareala daca o sa apuci...ce rost are sa iti zic de stickerele de pe ea cand asa ai luato? normal ca ma astept sa dispara dupa 1 ploaie :))
|
speram sa ploua cat mai repede :))) multumesc morpheus. ma bucur ca iti place. Azi am cam lenevit :)) sper sa ma apuc maine de treaba :D
|
Nu ai mult de munca la ea :) parca vad ca in curand te vad pe strazi :) Sa ai noroc si sa intampini cat mai putine dificultati in decursul procesului de reparatie...asa...ca tuning ce ai in cap cu ea??? sau it's not a keeper??
aaaaaa...daca ai de gand sa iti iei triple clare si faruri cu angel, iati pe black :D (chrome arata aiurea tare...) |
Frumoasa masina, deosebita culoarea, sa o stapanesti sanatos fara incidente!
Ziceai ca nu ai ajuns sa o conduci decat o zi. Cum ti s-a parut? Cati km are? |
Am mai condus si inainte dar una de 1.4 si am ramas impresionat. Se conduce foarte usor si e o adevarata placere. Masina are 150 mii km dar nu se simte. Sper ca dupa ce o sa fie gata sa se simta diferenta :D Stiu sigur ca o sa se simta la frane :))
|
Mult succes cu noua ta masina,
cat mai multi km fara probl si sa ne tii la curent cu noutatile! |
Cred ca deja ai citit ce sfaturi primesc noi posesori de Tigra: sa schimbe uleiul, filtrele (aer, polen, benzina) si ce e mai important, cureaua de distributie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning