![]() |
F.E.A.R.
Jocul care face furori in toata lumea si care multa lume spune ca este mai frumos si mai bine conceput chiar si decat mult prea cunoscutul Half Life
genul FPS pt cei care nu ati auzit de el luati-l are 4.20 GB si inca aproape 5 GB pt instalare total vreo 10 GB sa aveti la indemana la noi in bucuresti a aparut acum 2 saptamani multa lume nu stie nici acuma de el am deschis topicul si ca sa aud pareri in cazul in care cineva la jucat parerea mea despre el : merita jucat :wink: |
un filmulet de 13:09 minute ...timp pierdut degeaba descarcand 100mb
|
Re:
Quote:
|
jocu asta e gen half life?
adik cu tot felu de monstri retarzi? |
Re:
Quote:
|
Este foarte scurt daca stai pe el in 10 ore este GATA .... in rest daca nu ai scula de calc mai bine stai calm k efectele speciale sunt super si este pacat sa-l joci fara sa simti .... nu am incercat Multiplayer-ul ... k nu am cu cine ... Cerinte prea mari ..... Mie imi merge bine ... (Athlon 64 3000+;1GB RAM; X-700 Pro 128 pCi x-press) dar parca vrea mai mult .... sau poate la mine este de la Windows ... fie ESTE PREA MARFA JOCUL chiar daca nu ai un calc nou merita sa-l incerci :lol:
P.S. Parerea Unui GAMER :wink: |
Parerea altui GAMER :lol:
Fratilor combina elemente din THE RING sau Ju-on deci E MARFA ! Pacat ca intr-adevar iti trebuie o bestie de computer k sa mearga bine.Si sa nu-l jucati pe intuneric ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning