![]() |
hyundai coupe 138Cp vs 160cp aspirat
hyundai coupe 138Cp vs 160cp aspirat
ma dau si cu turbo... da acolo e alceva :) |
PEPY.....pana la 160 de cp....ma bag eu :D ......ca am ramas dator din seara aia cand am plecat cu baietii ... :wink:
|
oricum , cu tine vroiam sa ma dau ca sa vad ce face cip-ul :)
am reusit sa il fac..... |
Nu stiu de ce te risti cu o asa provovare dar sunt destul de convins ca oric opel cu motor SFI 2.0 16v nu are probleme cu un Hyundai,care este o masina pentru multi aspectuasa.....dar sincer cam atat.Am mers in cea a lui Bogadan(galbena) cu serpi chip...si impresia a lasat mult de dorit.
Oricum in cazul in cazul tot nu esti convins exista 2-3 masini cu care probabil ai sa te convingi Important este sa sti sa pierzi |
Re:
Quote:
|
UGA vedem ce iese din provocarea asta ,si dupa discutam...
sa sti ca e o masina care nu da senzatia de acceleratie in ea, din cauza reprizelor (treptele ciudate), dar totusi eu sun multumit de cum fuge Si pe cea a lui bogdan o stiu dar nu am mers in ea, orcum nu exista 2 masini identice! ps. daca sti vrun sfi zi sa se dea cu mine , vedem ce iese |
Pepy raspunde te rog la pm :wink:
|
inca ceva.. si eu am mers in opel 2.0 turbo ,dar sunt convins ca in masina ta as fi fost mult mai impresionat
|
Am pentru tine un Opel Astra 16v.....cu numere de franta si un kadett 16v alb... a fost si pe baneasa...b 68 ban ....... Cand te hotaresti .....
|
Re:
Quote:
|
morro, ne vedem duminica !
si pt uga , tre sa intzelegi ca eu nu spun ca bat orice are pina in 160 cai Stock . O sa ma dau si cu frantza si cu BAN de curiozitate, chiar daca pierd |
o sa ai mari surprize cand te vei da cu BAN
|
nu o sa fie surpriza pt ca stiu cum trage ban-u
|
chiar nu mai vrea nimeni sa se dea cu un hyundai care este o masina fatzoasa si atit?
ok, hai sa zicem si turbo nu numai aspirat sa vedem ce iese |
eu,alfa :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning