![]() |
M5 touring ( break ) !!!!!!!! NEW !!!!!!
4 Attachment(s)
motorizare identica performante ''asemanatoare''
strica aceasta imagine de M5 touring traditiei BMW in special M-ului |
nu cred, mi se pare tare ideea de 'touring cu surprize', pe modelul RS4.
|
a mai fost si E34 M5 Touring...
|
O sa fie un hit pentru firmele de carat mobila...spatiu si viteza,s-au scos :roll:
De ce ar vrea cineva camion sportiv ? (stiu toata povestea cu \"breakul nu e pentru carat,sunt idei preconcepute comuniste,de fapt e masina de life-style\" etc....doar ca nu halesc la asa ceva) |
Ar fi destul de bun,dar mult mai super este RS4.
|
After all is a BMW! Much better than audi rs4, rs6, etc!
|
Nu-mi place deloc spatele :x
|
ii drept ca nu are spatele asa misto ca opel signum da oricum...ii un break...nu prea poti sa impaci aici spatiul cu estetica
|
eu nu inteleg ideea in sine:o familiala cu muschi.cine ar merge cu 250 la ora cu familia in masina?
|
Ce urat...dric ... desi e BMW , nu pot sa spun ca ma innebuneste , de fapt nici un model de dric de la bmw nu ma innebuneste...
|
cu adevarat o \"masina de familie\" vreau si eu una :D ideea ce masina break sport (in cazul asta Touring) mi se pare super tare .....
|
Sunt convins ca un M5 break daca mai e si preparat de Hamann va rupe gura targului. Va schimba total ideea de \"camion\" in momentul in care masina de familie se pierde in zare si tu ai acceleratia la podea (aviz amatorilor) :wink:
|
Hamann nu se prea baga peste M, in general preiau cel mai mare motor disponibil pentru modelul respectiv adauga un biturbo , schimba axele cu came si alte modificari. in schimb Hartge sunt recunosctuti ca lucreaza cu motoarele M, la cel M5 de 400 de cai dupa modificarile aduse de ei a ajuns la 450, mai mult nu au reusit fara sa foloseasca turbo.
|
Cu Hamann am dat doar un exemplu, sunt si alti tuneri care vor scoate cu siguranta mult peste ce este M5 la 500Cp
|
din motorul V8 de 4 litrii si 400 de cai mai mult de 450 nu s-a scos, prin aspiratie nu ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning