![]() |
Seat dezvaluie Leon Linea R
24 Attachment(s)
Se pare ca in ultima vreme echipa de marketing de la SEAT s-a pus pe treaba. Dupa Cupra, FR, Cupra R, FR550, FR1 si cine naiba mai stie cate alte variante, constructorul spaniol lanseaza o noua versiune pentru modelul Leon denumita Linea R. Noua versiune va fi disponibila cu doua motorizari pe benzina - 1.8 TSI de 160 CP si 2.0 TSI de 200 CP - si una diesel - 2.0 TDI de 170 CP. Leon Linea R beneficiaza la exterior de noi spoilere "dotate" cu prize de aer supradimensionate, carcase cromate pentru oglinzi, evacuare dubla, jante pe 18 inci si logo "Línea R" pe stalpul B, in timp ce la interior gasim un nou volan din piele, pedale din aluminiu si altele. Linea R vine echipat in standard cu o serie lunga de dotari printre care ABS, TCS, ESP, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, airbag frontal dublu, airbaguri laterale si pentru cap, lumini de ceata, sistem de climatizare pe doua zone, radio CD cu MP3, 8 difuzoare si altele.
|
Re: Seat dezvaluie Leon Linea R
good work...:peace:
|
super tare masina....:shock: sunt tari spaniolii
|
puteau sa faca cu totul altceva.. la prizele alea de aer.. nu-mi plac deloc deloc !!
|
ce vrajeli pe astia de la seat:))
kit-ul asta este de mult optional :D de motoare... numai zic cred ca o sa dezlipeasca emblema cu 'fr' de pe masina si o sa puna Linea R si au scos o noua masina :lol: |
oricum masina are un plus mare de stabilitate si de aderenta si se tine bine al dracu pe curbe....as vrea sa aud de vreo una dusa mai la extrem decat motoarele astea...
|
ADY28 are dreptate ....la noi in baia mare sunt 2 exemplare de leon-uri cu astel de exterior si arata fenomenal! cat despre Linea R......e ok:-)
|
mult mai aratos si agresiv
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos....imi place de mor kit`ul...iar despre motoare jos palaria...
datzi si voi ceva detalii si despre CUPLU |
Quote:
|
tot mai bine da kitul Cupra..........
|
imi place pentru ca: zici ca e cu 2 usi nu cu 4 :|
imi place unde e "clanta" la usile din spate |
mie sincer imi place cum arata....dar tot nu imi dau seama ce e nou