![]() |
Un Daewoo Cielo rosu
6 Attachment(s)
Asta e masinuta mea...
|
:shock: :shock: :shock: Cam asa arata cei ce nu cunosc masina asta cand trece COK :shock: :shock: :shock:
|
foarte frumos cielo, dar sper ca ai in vedere un nou eleron pe viitor...
|
:shock: WOW ...sunt surprins....zici ca-i tunata masina in germania ...
crd ca e singurul cielo care imi place.... :roll: |
Domne te`ncurci? :lol: :lol: :lol:
|
Fibrocomu` la putere ....
Draguta masina..cu exceptia eleronului care nu se potriveste de nici o culoare ! La motor ai ceva modificari ? |
Asa e Fibrocomu la putere. A fost si din pacate este si in continuare.Speram sa avem in viitor posibilitatea sa alegem.Oricum masina e facuta de 2 ani si la timpu respectiv a fost prima facuta la ei, chiar daca acum sunt facute la xerox mai multe dupa ea.
La motor nu am nimic modificat. |
mah de ce minti? ct-04-biw iti spune ceva?sau dj-23-xxs?
|
1 Attachment(s)
Ce-ti place sa te mai joci la faruri :P :P :P
:arrow: |
2 Attachment(s)
Chiar daca a venit iarna si toata lumea isi pune roti de iarna eventual cauciucuri mai mici, eu am facut exact pe invers si mi-am facut upgrade la roti.
Aaaa, uitasem sunt Rial dimensiuni 205/40............17\" |
felicitari! frumoase jenti ... dau bine pe masina ..
eleronu tot nu l-ai schimbat :lol: |
Re:
Quote:
|
da, se poate spune inca un Cielo frumos si pe buna dreptate, cat despre roti - sunt super tari si Rial e un producator care tine mult la calitate, o alegere buna ca si restul \"accesoriilor\" de pe masina. GOOD JOB :D
|
superbe jantele.....parca nici nu mai conteaza eleronul, care apropo, nu trebuie schimbat, dar ar merge modificat un pic, adus la linie cu caroseria si rotunjit putin...succes in continuare
|
1 Attachment(s)
frumos domne!!! LA mai mare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning