![]() |
Alfa Romeo 156
5 Attachment(s)
Vand alfa romeo 156 motor 1.6 16v 122HP twin spark
Masina este din 07 1998 dotari : -146.000km reali se poate verifica -geamuri electrice fata -trapa electrica 2 poziti -oglinzi electrice incalzite heliomate -inchidere centralizata -2 chei -jenti aliaj+4 cauciucuri noi -radio cd +8 boxe -proiectoare -faruri electrice -interior piele sport scaune incalzite momo -abs -4airbaguri -carlig+priza noua -euro3 -adusa recent PRET 3600 Euro Negociabil masina este impecabila accept orice test interiorul este tipla.NU ACCEPT NICI O VARIANTA Rel la 0740868916 sau 0724571961 |
Re: Alfa Romeo 156
Pacat, la o varianta cu asa ceva m-as fi bagat .Mai gandeste-te.
Totusi masina dupa anul de fabricatie nu e euro 2??? |
Cat este taxa ? Poti sa-mi dai si un pret final ?
|
taxa este de 300 E din ce am calculat eu, asa scrie pe brief EURO 3 , pretul este de 3600 e negociabil ajungem la un pret daca te intereseaza sub 3500
older - vad cai thread deschis ca cumperi alfa romeo 156 ca asta.daca te intereseaza in bani mai vb |
E euro 2 masina categoric , euro 3 la alfa e abia din 11.2000 , oricum taxa nu e asa mare ca e motorul mic .
|
1123 euro e taxa adica aproape jumatate de masina .data viitoate cand vrei sa faci un bani ,gandeste-te ce masian iei ca omul sa isi permita taxa de inmatriculare.spor la treaba dar ai grija sa nu ramai cu ea la taxa ce trebuie platita
|
UP...Pentru cine nu crede ne intalnim si vedeti briful scrie EURO 3 , deci taxa nu e cat jumatate de masina.daca nu va intereseaza masina nu mai postati aiurea ca sa va dati mari stiutori
Accept variante : masini , aur, electronice |
poate nu vezi tu bine si scrie D3 ;)
|
taxa masini este de 1123 Euro intradevar scrie D3.scuze greseala mea.oricum am vazut oameni care au platit taxa de 1600E pt un opel la 2000e deci sunt oameni care cumpara masini bune indiferent de taxa
|
...oricum nu prea conteaza ce scrie ...conteaza cum ti-o gaseste RAR-ul la test...daca are ceva betesug o poate echivala si cu un Euro 2, in functie de noxe. Altminteri masina e superba, pacat ca nu accepti variante :-) m-ar fi interesat cu ceva diferenta.
|
Accept variante : masini , aur, electronice
Euro 3 nu este dar 2 este sigur |
In bani nu ma intereseaza ptr ca nu mai am bani acum,mi-am luat un Transporter si o rulota deci sunt chel aproape. AUDI nu il mai foloseste nimeni asa ca gandeste-te totusi daca vrei sa facem un schimb cu o diferenta din partea mea.
Merci. |
up....o masina impecabila
|
schimb cu omega b fab 95, 2,5 tds, geamuri fata , ac , itp 11.2010 ??
|
up....up pt cei care miau zis de variant ...ma gandesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning