![]() |
Problema golf 3
Am un golf 3 din 92 1.4 (carburator cu injector)si am o problema:
la plecarea de pe loc cu a1 masina pleca greu (parca as pleca cu a 2),in a 3 daca e puna panta motorul nu mai are forta ,problema e ca nu face totdeauna deobicei face cand schimbi vitezele des sau in aglometratie cand stai cu picioru pe ambreiaj si dupa un timp isi revine. ambreiajul prinde undeva la 30% din cursa pedalei urmeaza o bucata pana la 60% in care ridici piciorul degeaba de pe ambreiaj si de la 60% pana la 80% se simte iara ca cupleaza.Nu reusesc sa plec cu scartz pe asfalt,masina pleaca tare da nu cu scartz. Cred ca bate un tachet ce pot face sa-l elimin? |
Re: Problema golf 3
1. golf 3 pe carburator nu exista. ai injectie monopunct
2. daca ai turometru accelereaza puternic in treapta a 4a si uita-te la ceasuri, daca creste turatia mai intai si apoi viteza, clar ambreiajul pe duca...oricum dupa simptome cam asta ar fi. eu as verifica totus si reglajul avansului initial (in service) 3. tachetii au compensatori hidraulici, jocul se regleaza automat, nu ai ce regla. |
Quote:
|
problema la mine e in a1 la plecarea de pe loc si in a 3 cand e cea mai mica panta,NU in totdeauna are si momente in care trage de parca as avea motoru de 2l,dupa cum am zis si mai sus nu am turometru.
|
Cum adica nu ai turometru? Nu am mai auzit asa ceva.
|
la cele de 1.4 era dotare suplimentara, unele au ceas in loc de turometru
|
Daca ai nevoie de ceasuri cu turometru, inclusiv firele, contacteaza-ma
|
si eu tot la ambreiaj ma gandesc , simti vreun miros cand o fortezi mai tare?
|
am incercat odata sa trag frana de mana si sa fac "burn out" asta ca sa vad daca patineaza(nu sunt adeptu) si atunci am simtit umpic de miros de ambreiaj.
|
mda.. schimba ambreiaju si verifica compresia motorului!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning