![]() |
Cielo Style - nou membru 4SS
9 Attachment(s)
Tobe carbon cu traseu inox
DVD Player Pioneer cu touch-screen MP3 Player Sony Magazie CD-uri Woofer + statie JBL Turometru ceasuri temp apa si ulei volan MOMO exterior custom si multe, multe alte... shaved doors, etc... masina este under construction. |
8 Attachment(s)
more... :lol: clear lens !!!! :wink:
|
2 Attachment(s)
More... :wink:
|
pot sa ma dau eu cu el cand o fi gata? :D ..pls...sper ca-n weekendu asta sa-mi termin masina..ca tocmai am schimbat cutia si tre sa termin ce-am inceput
|
Bling, bling 8)
|
Re:
Quote:
Pe viitor, 2.0 SFI Turbo... :wink: Cutia manuala vine saptamana urm. |
bine ai venit
|
belea
:D |
cine e noul membru??? sau ai cumparat tu masina??
oricum e belea |
Nu vreau sa fiu rau, dar masina este doar de fitze (turometru), ar fi trebuit sa-si puna niste jeante, ca sa nu zic ca trebuia sa-si schimbe cutia in primul rand.
Am auzit ca a bagat vreo 4000 $ in ea, e adevarat? Felicitari proprietarului si nu in ultimul rand lui Vali(poate reusesti sa-ti termini si tu masina :D ) |
masina azi a iesit de la facut kitul, jantele sunt pe drum, turometrul este pt ziua in care se va dota cu 2.0 sfi... turbo sau nu.
|
TURBO :woowoo:
|
:twisted: :twisted:
|
ii recomand un SFI in caz ca nu-i ajunge bugetul pentru C20LET...
SFI`ul ar merge beton... desii cu un LET ar da fum la multe masini |
Nu se merita LET. E destul de usoara masina si ar pati la fel ca UGA. nu pune nimic pe asfalt. Se poate da din mers numai.
Uita-te la SEI. A trebuit sa invete sa plece fara sa rupa aderenta din cauza motorului. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning