![]() |
Vagabond Crew ARAD!!!
Dupa lungi tratative si intalniri cu cativa din baietzii din Arad am decis cu toti sa deschidem filiala Vagabond Crew la Arad.
Intalinirile clubului in Arad vor avea loc de cel putin odata pe saptamana pt a impartasi aceasta pasiune tuturor! Pt inscrieri si detalii va rog accesati id-ul VGB_CREW2007,ne bazam foarte mult pe urmatoarele: Drift Car Expo Tuning Sound Drag Race...etc |
Re: Vagabond Crew ARAD!!!
10 Attachment(s)
Voi prezenta cateva masinii din filiala pe scurt.
Mai sunt si altele,dar pt moment pun cate pot.... Catalin-Toyota Celica...in curand o alta imagine CAR EXPO Norby-Dacia Logan CAR EXPO Calin-Bmw 320 reconditionat de curand CAR EXPO & DRIFT CAR Urmeaza... |
varza
|
320'u e turbo sau ceva V8 de 4,4 pe el? Daca nu..numa drift car ii ala
|
...deci vagabond crew arad nu mai exista...si pt drift frate nu iti tre v8 sau nu stiu ce...poate nu ai vazut cum drifteaza un 2.0 cu cutie k lumea si blocant pe masura:!::!::!:..poti sa faci ceva pe calutii tai care ii ai pe masina...mai mult conteaza cuplul sa stii dragu meu..nu caii:!::!::!:
|
Quote:
|
...chiar rog pe unu din moderatori sa stearga topicul asta fiindca cum am mai spus mai sus vagabond crew arad nu mai exista:!:
|
Quote:
Cat despre club, succes ! |
Cercuri adevarate nu poti sa dai daca nu ai blocant si cutie buna..daca mai ai si motor tare ii si mai bine:D
|
Quote:
|
Quote:
Am fost in ungaria la KOE Drift si cel mai slab E30 de drift era M3'u..dupa aia veneau 325turbo, 335 turbo, etc |
Quote:
|
Nu cred ca un 1.8 Is sau un motor de capacitate relativ mica aspirat, poate sa tina un drift in afara de treptele 1, 2 si asta la viteze realativ mici. Eu am vazut intrari in drift la 100 kmh + si se continua driftu la fel, la viteze mari. Pentru mine ala e drift. Asa intoarceri, pot face si cu RX4 de 136 cai si 180 NM, dar ala nu e drift. Nu are rost sa avem discutii ca nu sunt constructive :) Imi pare rau daca te-am suparat sau ceva.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning