![]() |
masinile mele
buna tuturor si bine v-am gasit! azi dimineata am auzit si eu de acest forum de la un prieten, ad1, si m-am gandit sa postez si eu,masinile facute de mine in 3ds max. :twisted:
|
4 Attachment(s)
nah` tot eu sunt dar am postat din greseala ca guest prima oara :)) nu am fost atent :P, so iata masinile mele ....
Intai mazda rx8, care este inca wip. |
4 Attachment(s)
si acum audi a3 ... police car :shock:. Sper sa va palca !
|
Frumos, bine ai venit! Aveti la dispozitie o sectiune intreaga pt 3d. :rockon:
|
:shock: :shock: :shock: fara cuvinteeeeee super mai ales la A3 de politie cu nr 666 bela se stie k politistii sunt niste draci si noi ceilalti niste DAREDEVIL's
|
that's some great...shit! :shock:
|
:shock: :shock: mishto frate
sa o ti tot asa BV MANE |
1 Attachment(s)
ma bucur mult ca v-ia placut!!pentru aceste 2 masini am facut si o scena ... gen nfs :twisted: . Eu sunt satul de realitatea asta, asa ca incerc sa imi fac o mica \"lume\" in max :) adica, cand m-am apucat sa realizez scena nu am vrut sa o fac realistica ... ci mai gamey ... gen nfs ... pentru ca imi plac efectele din ea si multe chestii de acolo. Va arat acum soseaua mea, este inca in stadiu de lucru, sper sa va placa. Ciao la toti si bafta!
|
bravo zero!baga mare ca tre sa iasa ceva super!
|
frumos ...o sa ma apuc si eu de 3dsmax dar intai sa ma documentez nitel ...pana acuma am facut doar niste balarii
|
zero..nu arata deloc rau scena...e super!....cred k ar fi interesant sa faci o urmarie...ai masian de politie..ai si de fuga....sau o alta cu niste burn intr-o parcare ceva.. :D
|
Re:
Quote:
|
mai lucrez un pic pe scena, sa o imbogatesc cu niste obiecte si detalii ... apoi va fi o urmarie,este dificil sper sa iasa intr-un final!
|
ok!sa ne spui si noua cand iti crapa pc-u' ;)
|
crapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a :))
|
All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2025 4Tuning