![]() |
Logan 4x4 testat in Romania
4 Attachment(s)
Dupa teste in Scandinavia surprinse de Worldcarfans si despre care s-a mai vorbit, Logan 4X4 a ajuns si la Pitesti. In acest moment, dupa cum se poate vedea, masina nu are mari modificari la caroserie, ceea ce poate fi considerat un lucru bun pentru ca putea arata mult mai rau.Zvonurile spun ca preturile s-ar putea situa intre 11 si 13.000 de euro, in conditiile in care cumparatorul va avea de ales intre 4X4 sau 2X4. Data lansarii este incerta inca dar din moment ce masina a ajuns si la Pitesti lansarea nu poate sa fie prea departe.
|
Re: Logan 4x4 testat in Romania
Cred ca se testeaza sistemul de rulare a masini,cutie + motor alte componente aflate in miscare,nu cred ca va fii o asa magarie cum e in poze.
|
Sincer si eu sper asta....dar deja il testeaza si la noi asa ca nu stiu ce sa mai cred :(
|
Masina e cat se poate de reala........am vazut-o zilele trecute in teste prin oras....tre sa recunoastem ca e ceva deosebit......mie nu mi se pare asa inalta fata de un logan normal :))
|
era normal sa il testeze in romania....inclusiv drumurile publice sunt special proiectate pentru off road
|
sper din tot sufletul sa nu arate in halul asta...cel putin sa mai alungeasca plasticele alea de bari...
|
sigur nu o sa arate asa, asta e o masina pt testarea sistemului 4x4......si arata asa tocmai pt a nu dezvalui designul masinii pana la lansare
|
Quote:
|
Va iesi,ceva tare,un fel de Aro.Eu unul abia astept,sper sa sparga piata.Cred ca fiecare,fiermier mai mic va avea vreunu din acesta la sat.
|
in orice caz sa speram ca iese mai bine ca papucul 4x4 :P
|
Quote:
|
Quote:
|
dar de ce folosesc 5 prezoane/roata si nu 4?
|
pt ca e un 4x4 e ceva normal sa foloseasca 5 prezoane..
|
arata aiurea rau de tot. sunt sigur ca nu va ramane asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning