![]() |
Stop pe frana ...cel de pe luneta....help plsss
Am un cielo '96....si nu am al 3lea stop pe frana adik cel de pe luneta.....am cautat am gasit...mi-am cumparat.....si acum intervine problema.....el se leaga + si - ...ideea e ca dupa cum stim cu toti cielo are la stopul pe frana un singur bec cu 2 filamente....un filament sta la pozitie si cand se apasa frana se aprinde filamentul 2....e si sunt 3 fire care intra acolo unu rosu (plusul) unu negru(minusul) si inca unu alb cu o dunga rosie care face legatura la becul de pozitie din mijloc.....e si va intreb cum leg io firele pe acolo ?...minus minus plus plus daca le leg asa nu o sa stea aprins?...gen pozitie?...ideea e ca nu prea am avut rabdare si am bagat firele acolo unde sunt papuciii dar nu s-a aprins probabil nu le-am bagat cat trebuie sau cum trebuie...pentru ca stopul functioneaza ca l-am verificat la baterie si se aprinde....deci CUM SE MONTEAZA ??? HELP :oops::x
|
Re: Stop pe frana ...cel de pe luneta....help plsss
Vezi ca de obicei cielo are o mufa prin portbagaj ratacita pe acolo si este lasata special pentru al treilea stop. Arunca o privire mai atenta si s-ar putea sa nu te mai chinui chiar asa de mult.
|
ma o mufa ratacita stiu ...daca vb de aceeasi...io o stiu sus intre difuzoare..adik pe mijloc.....aia e?
|
daca nu gasesti mufa tragi si tu un fir de la becu ala cu 2 filamente...vezi care filament e pentru pozitie si care pentru frana si tragi un fir de acolo pana la al 3-lea stop...asta fiind + si - il iei...de pe caroserie
|
Quote:
|
La mine nu a functionat legarea la mufa aia ratacita. A trebuit sa trag un fir direct de la tripla. ;)
|
mufa aia duce in mufa care intra in casetofonul standard
|
azi ma apuc sa vad poate ii dau de cap....sper sa reusesc:D....
|
bun....am rezolvat-o si pe asta....numai ca nu am lipit-o pe mijloc ...e putin in dreapta cum as putea sa o dezlipesc ....:((....aveti idee?
|
Pai... cum l-ai lipit il si dezlipesti. Cu cat mai curand, cu atat mai bine, pana nu apuca sa se prinda lipiciul.
|
Ce anume ai lipit, stopul? Vorba lui Lao, ordinea inversa lipirii :lol:
|
da stiu dar nu se mai poate....stopul ala...are la capete gen banda dublu adeziva....eu pe luneta am o dunga daia alba sus si e lipita pe ea ...banda alba fiind lipita pe interior....o las asa ca nu e cu mult in dreapta si cand o sa ma hotarasc si o sa am timp o sa dau banda aia jos cu tot cu stop o sa pun alta si o sa lipesc stopul cum trebuie :D....oricum mersi mult pt ajutor :D
|
Pai acum spune si cum si unde te-ai legat cu firele. Macar sa stie si altii care or mai avea problema asta pe viitor :)
|
da , ai dreptate.....scuze....legaturile le-am facut de la triple....am tras fire si acolo cum ar fi sa scoti sa schimbi un bec da....e... acolo sunt 3 fire : unu negru , unu rosu , unu alb cu rosu ......cel alb este pentru pozitie....cel rosu este plusul....cel negru este minusul......se leaga plusul de la al3lea stop ( adica cel pe care il pui u) cu plusul de acolo (firul rosu) si minusul se pune pe orice fir negru de acolo( minus ...masa adica)...si cam asta e tot....cred ca am fost destul de explicit...bafta...:D
|
All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2025 4Tuning