![]() |
Amenzi de pana la 50 milioane lei pentru soferii fara RCA
Quote:
|
Sper sa se tina de treaba asta. Am cunoscut oameni cu probleme mari datorita lipsei asigurarii obligatorii de catre vinovatul accidentului.
Pe langa asta, e si o chestie de bun simt. Sunt curios insa daca aceasta lege va avea aplicare practica, ca asa de legi suntem plini. |
Re:
partea cu radierea nu m-i se pare normala
de ex poate vreau sa reconditionez masina si o tin in garaj 2 ani de ce sa platesc asigurarea? |
E cel mai bine!
Dany gandestete putin cati sunt cum ai spus tu si cati sunt cu dacii de alea vechi hodorogite? Acu' 2 luni a intrat intr-un amic de-al meu unu cu o dacie din 80 si... Toata partea dreapta fata i-a busit-o rau! Masina aia nu v-a mai avea aceeasi directie niciodata! Si ghici ce: nu avea asigurare si acu' se judeca tacsu' prietenului meu cu ala, ca acel om nu vrea sa-i dea nici un ban! Si cand l-a intrebat politistu' pe ala cu dacia de ce nu are asigurare asta a zis asa: \"eu nu am mai bagat bani in ea de 2 ani si tu vrei asigurare?\" Asa ca ma rog la Dumnezeu sa se aplice legea aia cum trebuie, desi ma indoiesc...
|
Re: Amenzi de pana la 50 milioane lei pentru soferii fara RCA
daca nu mai baga bani ala in masina k e el zgarcit..sa nu mai circule , da-l dreq(zic de ala cu dacia kre l-a lovit pe tovarasu ala al tau)
e un lucru rezonabil si obligatoriu sa ai rca.. am avut si eu masina in service odata si tot am luat rca cand nu erau amenzi d-astea ce sa faci..asta e..daca pleci o luna din casa si nu folosesti apa,gaze,curent..etc..tot platesti intretinerea ca daca nu platesti tu..se mai trezeste un destept si ramane blocu vostru fara apa de la datorii(de sute de milioane -se intampla fazele astea doar) scz daca nu am fost coerent..e 6:21 dimineata |
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning