![]() |
Volvo C70 vs Saab 9-3 cabrio
6 Attachment(s)
Volvo C70 vs Saab 9-3
|
Re: Volvo C70 vs Saab 9-3 cabrio
Volvo arata mai bine la interior si Saab la exterior,eu merg pe C70.
|
volvo...pur si simplu imi place mai mult...
|
Eu votez Saab! Pentru design exterior, pentru comfort, pentru ca sunt mai sportive si placute...
Volvo are totusi avantajul interiorului foarte design :) dar, interiorul Saab e plin de istorie ;) |
Votez Saab cu sufletul si pentru look-ul agresiv si pielea excelenta din interior, si pentru capodoperele de motoare benzina, si pentru cea mai avansata tractiune integrala din lume.
|
saab are un design exterior excelent ! si motorizari pe masura...
|
grea decizie....sab e frumos ca exterior si volva ma inebuneste la interior. dar am votat volvo per ansamblu. mie`mi place mult acel interior de volvo...
|
just volvo... totusi e o competitie stransa!
|
Saab pt. fiabilitate si costuri de intretinere.
|
interiorul ala de volvo cred ca e cel mai frumos din clasa ei. o mica intrebare. ce motor de 2000CC are volvo disel? ce putere...
|
Quote:
|
ms. ca auzisem de o varianta de 240 cp cu doar un cip tuning. nu stiu care era varianta stock, cati cp. dar stiu ca cu cip omul a zis ca are 240..... acum cam greu i`mi mai vine a crede
|
2.0d (de oricare fel, chiar si cel de pe 123d) doar cu un soft niciodata nu o sa ajunga la 240 cp.
Ontopic, volvo, pentru care are marele avantaj al hardtop-ului. |
Quote:
|
Quote:
"The 2-litre direct-injection common rail engine used here has a very good pedigree, being the fruit of a joint venture between Ford (which still controls Volvo) and PSA Peugeot/Citroen. It is certainly more refined than the 2litre units coming from the VW Group." http://archives.tcm.ie/businesspost/...story35642.asp |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning